maandag 6 augustus 2012

Complete kinderwagen Mambo Daily :: 5PACK

Ben je op zoek naar een nieuwe kinderwagen en wil je in één keer klaar zijn, lees dan verder.

Complete kinderwagen Mambo Daily 5PACK
De Mambo Daily is de nieuwste kinderwagen van Koelstra te gebruiken meteen vanaf de geboorte van je kindje.

Deze hippe kinderwagen is uit te breiden met een groot pakket aan accessoires zodat je de kinderwagen helemaal naar je eigen wensen kunt samenstellen.

Om een slimme start te maken hebben wij een 5PACK geconfigureerd zodat je meteen alle delen hebt die nodig zijn vanaf de geboorte.

Het 5PACK is inclusief de unieke slimme miBasket waarmee je tot 30 liter extra spullen op een veilige manier mee kunt nemen met jouw kinderwagen. De miBasket bevestig je met een eenvoudig kliksysteem op het frame van de Mambo Daily.

Handig bij het shoppen, maar ook voor bijvoorbeeld een dagje strand of een leuke picknick. Met de adpaterset klik je met hetzelfde gemak een Maxi-Cosi autostoeltje op het frame. De miBasket en de Maxi-Cosi kun je ook tegelijkertijd gebruiken.

In het volgende overzicht zetten wij het complete 5PACK nog even op een rijtje:

1. Mambo Daily
Mambo Daily als buggy

De wandelwagen / buggy heeft een sterk lichtgewicht aluminium frame die je met één handbeweging in- en uitvouwt. Het zitje is standaard voorzien van een instelbare 5-puntsveiligheidsgordel en een voorbeugel met instapfunctie. De kap is instelbaar en het zitje kan traploos versteld worden van zit- naar een volledig vlakke slaappositie. De zitting kun je in beide rijrichtingen op het frame klikken. De wielen zijn voorzien van onafhankelijke vering en luchtbanden voor het hoogste comfort. Het voorwiel is een dubbel groot zwenkwiel voor stabiliteit en een hele goede wendbaarheid zowel in de stad als voor outdoor gebruik. Je kunt het zwenkwiel makkelijk fixeren.

2. Reiswieg Banana
Mambo Daily kinderwagen met reiswieg

De reiswieg valt op door de gedetailleerde afwerking en de royale afmetingen zodat je er zo lang mogelijk plezier van hebt. De reiswieg biedt bescherming en heeft een zachte wasbare binnenkant inclusief matras met een extra 'Airflow' bescherming. Met één hand klik je de reiswieg Banana zo op het frame en dat kan in beide rijrichtingen.

3. Voetenzak Rody
Voetenzak Rody

De voetenzak is deelbaar en voorzien van sleuven zodat je de 5-puntsveiligheidsgordel kunt blijven gebruiken in combinatie met de Rody. Veilig. Met drukknopen zet je de voetenzak vast in de zitting zodat hij niet kan verschuiven. Lekker comfortabel en warm.

4. Adapterset
Kinderwagen adapterset voor Maxi-Cosi en miBasket

De adapter maakt het mogelijk om zowel een Maxi-Cosi (groep-0) autostoel als de miBasket afzonderlijk of tegelijkertijd op het frame van de Mambo Daily te klikken.

5. miBasket
miBasket en Maxi-Cosi op kinderwagen

Dé slimme spullenmand. Naast de standaard boodschappenmand heb je met miBasket de mogelijkheid om 30 liter extra spullen veilig mee te nemen met jouw kinderwagen!

Met deze 5 delen heb je een mooie complete combi kinderwagen die alles kan. En dat allemaal in één 5PACK. Wellicht is het een idee om de demo video op ons You Tube Channel te bekijken, dan kun je alle 7 functies van deze hippe comfortabele alleskunner met eigen ogen zien! Dat maakt het kinderwagens vergelijken een stuk eenvoudiger. En als je iets anders wilt dan grijs, er zijn 7 verschillende kleuren.

Bekijk de nieuwste modellen kinderwagens van Koelstra op hun website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten