dinsdag 5 februari 2013

Ali B opent de Negenmaandenbeurs 2013

Ieder jaar vind je op de Negenmaandenbeurs wel bekende Nederlanders. Dit jaar opent Ali B het grote Negenmaandenbeurs evenement met een lachworkshop voor vaders.

Om precies te zijn, op woensdag 20 februari om 10.45 uur verzorgt de jonge vader en cabaretier Ali B de opening van de Negenmaandenbeurs 2013 met een lachworkshop voor vaders en hun baby's. De opening door een BN'er wordt georganiseerd, zoals ieder jaar, door het Kruidvat. Naast Ali B kun je tijdens de beursdagen ook zomaar topmodel Ymre Stiekema, Dean Saunders en Thomas Berge tegen het lijf lopen. Vorig jaar nog stond Koert-Jan de Bruijn zomaar op onze stand dus wie weet.....

Koert-Jan de Bruijn

Kruidvat, de organisator van de opening van de Negenmaandenbeurs met superster Ali B, hield een online onderzoek onder 1200 Nederlanders met de vraag: wie in het gezin kan de baby het beste aan het lachen maken. Blijkbaar kunnen vaders nog wel wat leren op dit gebied want moeders komen namelijk als winnaar uit de bus met 46 procent. De vaders staan op de tweede plaats met 33 procent, aldus het onderzoek van het Kruidvat. Vandaar de uitnodiging van Ali B om de vaders eens wat kneepjes van het vak te leren door middel van een lachworkshop. Wij zijn benieuwd!

Wil je dit ook allemaal meemaken kom dan naar de Negenmaandenbeurs van 20 - 24 februari in de RAI Amsterdam. Koelstra vind je in Hal 8 op stand 08.218 Graag tot ziens!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten