vrijdag 1 februari 2013

Mini Masterclasses op Negenmaandenbeurs door BabyStuf

Babystuf, een onafhankelijke en objectief babyproducten platform, organiseert tijdens de Negenmaandenbeurs 2013 Mini Mama Masterclasses op stand 08.207

BabyStuf Mini Mama Master ClassesHet idee achter de Mini Mama Masterclasses is om in snelle korte sessies de beursbezoekers van de Negenmaandenbeurs informatie te geven.

Uiteenlopende topics zoals ergonomie voor moeders, het veilig maken van de babykamer, hulp bij borstvoedingsproblemen, samen met je baby slapen en bijvoorbeeld zindelijkheidstraining komen tijdens de beurs voor (aanstaande) ouders aan de orde. Deskundigen zullen in de middag volgens een vastgelegde agenda de geïnteresseerden hierover informeren via de Mini Mama Masterclass.

De beursbezoekers kunnen gratis gebruik maken van de Mini Masterclasses die worden verzorgd door een deskundigenpanel van Babystuf. "Naast de online Masterclasses waarvoor consumenten zich kunnen aanmelden, hebben wij onze deskundigen gevraagd zelf presentaties te geven. Deze presentaties geven informatie die niet of nauwelijks te vinden is als je een baby verwacht, maar die wel belangrijk is voor jou en je kindje. Het wordt geen bespreking van de 'Babyblues' of bijvoorbeeld lichamelijke ongemakken tijdens de zwangerschap, maar juist Tips & Tricks, kennis en ervaring en de allernieuwste inzichten rondom het gebruik van babyproducten." Aldus Carola Siksma-Ruiters van Babystuf.

De agenda van de Mini Mama Masterclasses ziet er als volgt uit:

Woensdag 20 februari:
13.30 uur Tanja Valk - Chiropractie bij Baby's
14.00 uur Brecht Daams - Ergonomie voor moeders

Donderdag 21 februari:
13.30 uur Yvonne Voogd - Time Management mama's
14.00 uur Chantal van den Bossche - Veilig maken babykamer

Vrijdag 22 februari:
13.30 uur Carien van Zorge/Loes Aalders - Zindelijk nu al?
14.00 uur Bennita Blocq - Kinder EHBO

Zaterdag 23 februari:
13.30 uur Ana Postma/Mirjam vd Heuvel - Hulp bij borstvoeden
14.00 uur Tineke van Westerop - Gun je baby meer tummytime

Zondag 24 februari:
11.30 uur Marianne Vanderveen Kolkena - Samen slapen, goed idee!
12.30 uur Marianne Vanderveen Kolkena - Samen slapen, goed idee!

De onderwerpen van de Mini Mama Masterclasses verschillen per dag, dus als je ze wilt volgen, houd hier dan rekening mee met je planning voor een bezoek aan de Negenmaandenbeurs 2013.

Lees ook: Negenmaandenbeurs 2013 update
Lees ook: Win toegangskaarten voor de Negenmaandenbeurs 2013
Lees ook: Win de Negenmaandenbeurs prijzen van Koelstra

Geen opmerkingen:

Een reactie posten