maandag 25 februari 2013

Negenmaandenbeurs razend populair

De Negenmaandenbeurs, die gehouden is van 20-24 februari jongstleden, is nog steeds razend populair onder de zwangeren (en hun aanhang).

Negenmaandenbeurs 2014

De Negenmaandenbeurs wordt traditioneel gehouden samen met de Huishoudbeurs en trok dit jaar maar liefst 244.911 enthousiaste bezoekers.

Jonge ouders en aanstaande ouders konden de afgelopen week genieten van de laatste nieuwtjes, deskundig advies en inspiratie op het gebied van zwangerschap. Op deze beurs krijgen beursbezoekers antwoord op allerlei vragen rondom de zwangerschap, het eerste levensjaar van hun kindje en ook op vragen rondom financiële aspecten, verzorging, producten en opvoeding.

"Er was dit jaar weer veel te doen voor de bezoekers, van masterclasses tot creatieve workshops en leerzame sessies over onderwerpen zoals bijvoorbeeld veiligheid. Nooit eerder werd er door de exposanten zoveel georganiseerd voor de bezoekers van de Negenmaandenbeurs", aldus beursmanager Nicole Tuitert.

Wij hebben met veel plezier mee gedaan aan de Negenmaandenbeurs 2013. De Koelstra kinderwagen als 'Beste uit de Test van de Consumentenbond', onze super geslaagde win-actie, de productinformatie die wij hebben kunnen geven en de geweldig positieve sfeer onder de beursbezoekers maken dat wij alweer popelen om op de 2014 editie van de Negenmaandenbeurs aanwezig te zijn. Wij bedanken, namens de Koelstra Crew, iedereen voor jullie komst naar onze stand in Hal 8, stand 218 en zijn volgend jaar zeker weer van de partij!

Negenmaandenbeurs Koelstra Team

Voor de early birds hier alvast de nieuwe datum van de Negenmaandenbeurs 2014:

Negenmaandenbeurs 2014
RAI Amsterdam
19-23 februari 2014

Geen opmerkingen:

Een reactie posten