vrijdag 6 mei 2016

Bugaboo demonstratie

Binnenkort organiseren we in ons filiaal BabyPlanet Groningen samen met Bugaboo een demonstratie van alle modellen Bugaboo kinderwagens.

Bugaboo demo

Al ruim 15 jaar inspireert Bugaboo honderdduizenden ouders om eropuit te trekken en samen met hun kinderen de wereld te ontdekken. Tegenwoordig is het een vertrouwd straatbeeld: overal stoere, robuuste en tegelijk stijlvolle kinderwagens. Bugaboo heeft geweldige 'special editions' gemaakt in samenwerking met Bas Kosters, Viktor & Rolf en onlangs nog met het jeans merk Diesel."We believe it's not about where you are. But where you can go"

Op zaterdag 21 mei komt de Bugaboo Crew naar Groningen om samen met ons BabyPlanet-team een mooie demodag te organiseren. Wil je alles weten over de Bugaboo Cameleon, de Bugaboo Bee, de Bugaboo Donkey en de Bugaboo Buffalo, kom dan tussen 11.00 uur 's ochtends en 17.00 uur 's middags naar ons filiaal in Groningen. Vraag maar raak is het motto en vergelijken is natuurlijk ook mooi makkelijk omdat wij de bekende merken kinderwagens allemaal in ons filiaal hebben.

De verschillende modellen kinderwagens van Bugaboo en uitgebreide informatie over de demodag vind je op de website van BabyPlanet.

Het adres van de BabyPlanet babywinkel in Groningen is:
Protonstraat 12b
9743 AL Groningen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten