dinsdag 11 oktober 2016

4 Stappenplan: BabyPlanet Drachten gaat verhuizen

BabyPlanet Drachten gaat verhuizen naar de Martin Luther Kingsingel.

BabyPlanet Drachten gaat verhuizen

Het is zover. BabyPlanet Drachten gaat verhuizen naar een nieuwe locatie op de bekende Woonboulevard op de Martin Luther Kingsingel. Op 15 november aanstaande gaat de winkel open. Maar dat is nog niet alles! BabyPlanet gaat daarna een hele nieuwe winkel bouwen om het voor onze klanten nog leuker te maken. En wat dacht je van een nieuwe webshop? Hieronder vind je een samenvatting van het 4-Stappenplan.

Stap 1 - Sluiting winkel
De huidige winkel op de locatie Leidijk 30, 9202 TZ in Drachten is op zaterdag 5 november voor het laatst open. In de dagen hierna, van maandag 7 tot en met 14 november gaan we verhuizen en zijn we gesloten. Uiteraard kun je wel bestellingen plaatsen op onze webshop. De leveringen hiervan gaan tijdens de verhuizing gewoon door zoals je dat van ons gewend bent.

Stap 2 - Opening tijdelijke winkel
Op dinsdag 15 november openen wij onze tijdelijke winkel op de Woonboulevard aan de Martin Luther Kingsingel. Dit zal gepaard gaan met mooie openingsaanbiedingen.

Stap 3 - Lancering nieuwe webshop
In de loop van volgend jaar lanceren wij onze nieuwe geavanceerde webshop. Deze gaat het vertrouwde producten gamma van baby- junior- en zwangerschapsproducten omvatten zoals je dat van ons gewend bent maar dan in een mooiere online omgeving en beter geschikt voor mobiele apparaten om het online shoppen bij BabyPlanet nog makkelijker te maken.

Stap 4 - Opening nieuwbouw BabyPlanet
Om het nog leuker te maken voor jou om je baby, junior- en zwangerschapsspullen te kopen, bouwen wij een hele nieuwe winkel pal naast de tijdelijke huisvesting. De opening van de nieuwbouw zal ergens in 2017 plaatsvinden maar dat is nog niet exact bekend. Het team van BabyPlanet houdt je hiervan op de hoogte via de website en Facebook pagina.

"Klanten blij maken is wat wij graag doen"
  - Team BabyPlanet

Keuzes maken
BabyPlanet is in beweging, daar zijn we het wel over eens. Een retailer die durft te kiezen voor de toekomst. Ondernemers 'pur sang' met een droom in tijden waarover veel gezegd wordt over het retaillandschap en welke wegen je moet inslaan. Bij BabyPlanet weten we het wel. Klanten blij maken! Nu en in de toekomst. Om dit feestje compleet te maken gaan we de beleving in al onze 5 BabyPlanet vestigingen verder invullen en zijn we druk bezig de huidige webwinkel op alle vlakken te verbeteren.

Lees ook mijn blog: spectaculaire opening BabyPlanet

Naast een groter en breder assortiment zijn we onze productinformatie en zoekfunctie aan het uitbreiden en verbeteren, is er de mogelijkheid om online met ons team te chatten en rollen we een geheel nieuwe mailingcampagne uit voor onze BabyPlanet nieuwsbriefabonnees en BabyPlanet klantkaarthouders. Intussen ontwikkelen wij ook nog een geheel nieuwe responsieve webshop die in de loop van volgend jaar online gaat. Voor onze klanten in Nederland en België wordt het dan een stuk eenvoudiger om ook via je mobieltje of tablet bestellingen te plaatsen. De integratie van online en offline worden hiermee veel beter en leuker, dus stay tuned!

Adresgegevens babywinkel en pick-up point BabyPlanet Drachten vanaf 15 november:
Martin Luther Kingsingel 60 (Woonboulevard)
9203 JC Drachten
Webshop: www.babyplanet.nl
Openingstijden: Filiaal Drachten
Het telefoonnummer en het e-mailadres blijven ongewijzigd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten