dinsdag 31 oktober 2017

Eerste paal nieuwbouw BabyPlanet

De nieuwbouw van BabyPlanet in Drachten is vandaag gestart. De eerste paal is symbolisch door de derde generatie van de familie Klaver in de grond geslagen.

Nieuwbouw BabyPlanet

Vanmorgen om 9 uur verzamelden de pers, het personeel van BabyPlanet en andere geïnteresseerden zich om te zien hoe Kirsten en Lotte Klaver samen het startschot gaven en de champagnekurk lieten knallen. De hele dag door is er gebak voor klanten en personeel om het feest met z'n allen te vieren.

Initiatiefnemers nieuwe koers
De broers Sietze Klaver en Jan Klaver, de huidige eigenaren en directie van het familiebedrijf, zijn de initiatiefnemers. Nadat BabyPlanet jarenlang op een andere locatie in Drachten was gevestigd hebben zij vorig jaar het 4-stappenplan gepresenteerd voor de toekomstige ontwikkeling van BabyPlanet.

"Hello World | Welkom in de blije wereld van BabyPlanet"
- Team BabyPlanet

Naast de tijdelijke verhuizing naar de Martin Luther Kingsingel op de woonboulevard van Drachten, is er intussen aan het begin van 2017 een nieuwe geavanceerde webshop gelanceerd. De nieuwbouw van deze prachtige 'Babywereld' is de 4e stap. De opening wordt verwacht ergens in Q2 2018. Tegelijk met marketing, sales, IT en organisatorische aanpassingen en deze meer zichtbare veranderingen koerst BabyPlanet met de nodige durf naar een mooie toekomst.

Feest bij BabyPlanet Drachten. Eerste paal nieuwbouw geslagen.

De nieuwe BabyPlanet winkel
De nieuwe BabyPlanet wordt gebouwd pal naast het huidige tijdelijke onderkomen op de woonboulevard, dus wanneer je een bezoek brengt aan het filiaal in Drachten kun je zelf de vorderingen bekijken. Het wordt een 2 verdiepingen tellend modern pand (ca. 3000 m2) met grote en hoge glazen elementen aan de voorkant. Er is meteen rekening gehouden met een veel groter magazijn voor de snel groeiende online verkopen.

Lees ook mijn blog: spectaculaire opening BabyPlanet

Naast deze nieuwbouw en online shop heeft BabyPlanet ook vestigingen in Assen, Meppel, Sneek en Groningen en is daarmee de grootste babyketen van Noord-Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten