maandag 9 oktober 2017

Uitbreiding Woonboulevard Kapenga naar XXL

Op 9 oktober is de officiële opening van Woonboulevard Kapenga. De realisatie van de verdubbeling naar 20.000 m2 shopplezier in Leeuwarden is een feit. Een lang gekoesterde wens van het familiebedrijf is hiermee in vervulling gegaan.

Woonboulevard Kapenga

Kapenga Wonen is ontstaan in 1934 in St. Annaparochie waarna in 1968 Piet en Agaath Kapenga de Meubelshowroom Kapenga openden aan de Voorstraat in Buitenpost. Het bedrijf kende een enorme groei wat leidde tot de overname van Home Center in Wolvega in 1995. Vervolgens werden er in 1998 aan de Voltastraat in Leeuwarden een Trendhopper en Profijtmeubel geopend.

Deze vestiging breidde uit met meerdere formules en dat was de aanleiding tot het ontstaan van de WoonBLVD Leeuwarden. Vervolgens is in 2015 het pand van Post meubelen overgenomen en werd Kapenga Wonen geopend.

De winkels van Kapenga zaten op 2 locaties in Leeuwarden en de wens was om dit op een centrale woonboulevard te realiseren en het is nu zover! In een hoog tempo is de enorme uitbreiding gerealiseerd met een verdubbeling naar ruim 20.000 m2 wooninspiratie. De uitbreiding XXL is klaar en is op 9 oktober officieel geopend.

Naast de bestaande afdelingen van Montèl, Lippe Wonen, IN HOUSE, Puur Badkamers & Sanitair, Henders en Hazel, Topform, vtwonen, Superkeukens en Auping Plaza zijn er woonwinkels bij gekomen van Pronto Wonen, Profijt Meubel, XOOON, Riverdale, Coco Maison, Keukendepot, Kapenga Slapen en merkstores van Zuiver, Dutchbone en BePureHome.

Het team van Kapenga is super trots op het mooie resultaat van de nieuwe Woonboulevard Kapenga en nodigen je graag uit om het zelf te komen ervaren net als ik vandaag gedaan heb.

Adres Woonboulevard Kapenga Leeuwarden
Balthasar Bekkerwei 1
8914 BB Leeuwarden
Telefoonnummer: 058 2045000
Website: Woonboulevard Kapenga

Geen opmerkingen:

Een reactie posten