dinsdag 4 december 2012

Negenmaandenbeurs 2013 update

Jonge en aanstaande ouders kunnen zich binnenkort weer volop laten informeren en inspireren op de aankomende Negenmaandenbeurs editie 2013.

Negenmaandenbeurs 2013 RAI AmsterdamDe RAI Amsterdam wordt in februari weer omgetoverd tot het epicentrum voor al het denkbare wat maar met zwangerschap, ouderschap, baby's en jonge kinderen te maken heeft.

Dé plek bij uitstek om tijdens het evenement informatie op het gebied van hippe zwangerschaps- en babykleding te krijgen maar ook bijvoorbeeld stylingadvies voor de nieuwe babykamer of tips voor het kiezen van de beste kinderwagen of buggy.

Deskundige teams staan klaar op de vele stands om alle vragen te beantwoorden, demonstraties te geven en er zijn natuurlijk weer de knallende modeshows en spetterende beursaanbiedingen. De Negenmaandenbeurs editie 2013 wordt gehouden van 20 tot en met 24 februari in de RAI te Amsterdam.

Wat is nieuw op de Negenmaandenbeurs 2013
De bezoekers van het komende evenement gaan kennis maken met een geheel nieuw concept: 'Puur Baby Plaza'. Nicole Tuitert, beursmanager van de RAI Amsterdam, geeft een toelichting: "Het Puur Baby Plaza biedt alles wat je moet weten voor een gezonde en bewuste leefstijl voor jezelf en voor je kind door middel van workshops, producten en informatie. Op dit plein staan duurzame ondernemers bij elkaar met producten die gemaakt zijn met respect voor mens en milieu."

De Baby Innovation Award 2013

De 'Oscar-uitreiking' van de Babybranche: De Baby Innovation Award. Ieder jaar worden vele nieuwe baby- en peuterproducten op de Nederlandse markt gelanceerd. Maar welke producten zoals kinderwagens, buggy's, ledikantjes, autostoelen, draagzakken zijn het meest innovatief, het veiligst of het meest handig? De BIA probeert hierop een antwoord te geven. De BIA is een samenwerking tussen het vakblad BabyWereld en de Negenmaandenbeurs.

Vraag maar raak!
De Negenmaandenbeurs creëert ook volop de gelegenheid om met experts en andere ouders (in spe) allerlei ervaringen uit te wisselen. Nicole Tuitert zegt: "Tijdens je zwangerschap is het logisch dat je met allerlei vragen zit. Hoe kun je zo gezond en veilig mogelijk zwanger worden en zijn? Wat kan de verloskundige voor je doen? Hoe bereid je je het beste voor op de bevalling? Daarvoor hebben we het Bol van Kennisplein en daar zijn deskundigen aanwezig waar je als ouder (in spe) terecht kunt met al deze vragen. Tevens worden er allerlei informatieve workshops gegeven."

Wil jij Fashionable zwanger zijn?
Kom dan naar de modeshows. Meerdere keren per dag wordt er hippe zwangerschapsmode op de beurs getoond. Bekende merken als Miss Etam, Mama-Licious en Prénatal laten op de modeshows de nieuwste trends zien voor het komende seizoen. Tijdens deze shows worden ook nieuwe en handige producten getoond.

Koelstra op de Negenmaandenbeurs
Wij zijn er weer bij net als de voorgaande jaren (Hal 8, stand 08.218). Met veel plezier ontvangen wij jou om onze duurzame, hippe en nieuwe producten te laten zien, te demonstreren, informatie te geven en om jouw vragen te beantwoorden. En als je er toch bent, doe dan ook mee aan onze WIN-actie en maak kans op de mooiste prijzen. Wil je niets missen dan kun je je alvast inschrijven op onze nieuwsbrief of je aanmelden voor nieuwe updates via onze Facebook-pagina en wij houden je op de hoogte!.

De openingstijden van de Negenmaandenbeurs
De 2013 editie van de Negenmaandenbeurs wordt gehouden van 20 tot en met 24 februari in de Amsterdam RAI. Dagelijks is de beurs te bezoeken van 11.00 uur tot 18.00 uur en op donderdag en vrijdag ook 's avonds van 11.00 uur tot 22.00 uur.

Huishoudbeurs en Negenmaandenbeurs
De Negenmaandenbeurs is tegelijkertijd met de Huishoudbeurs (16-24 februari) in de Amsterdam RAI. Met jouw toegangskaart voor de Huishoudbeurs of Negenmaandenbeurs heb je toegang tot beide evenementen op dezelfde dag!

Lees ook: Win toegangskaarten voor de Negenmaandenbeurs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten