woensdag 19 december 2012

BabyPlanet Groningen gaat verhuizen

Op vrijdag 21 december 2012 opent BabyPlanet haar nieuwe vestiging aan de welbekende BabyBoulevard in Groningen.

BabyPlanet babyspeciaalzaak Groningen

BabyPlanet gaat de opening van haar nieuwe filiaal groots vieren met een feestelijke openingsweek vol met leuke activiteiten in de winkel en met knallende dagaanbiedingen.

De vrienden van BabyPlanet komen ook langs, zoals Kraamzorg Het Groene Kruis, die naast handige informatie een babymassagecursus geeft. Er zijn 2 stylistes van Moes&Moes aanwezig in de babywinkel om je te helpen bij het aankleden van de baby- en/of tienerkamer. Fotografie Lydia komt langs voor een gratis baby fotoshoot. En zo geeft BabyPlanet te kennen dat ook de heren van Joepiedepoepie ter plekke een rompertje of badjasje voor je personaliseren.

BabyPlanet staat al jaren bekend als babyspeciaalzaak met een groot assortiment aan o.a. kinderwagens, buggy's, kinderkamers, juniorkamers, kinderstoelen en reisbedjes maar vooral ook om hun goede service.

Vanwege de verhuizing naar de nieuwe locatie op de BabyBoulevard (naast Baby-Dump en Prénatal) is de huidige BabyPlanet vestiging aan het Hoendiep 94 vanaf vrijdag 14 december gesloten.

Vanaf 21 december aanstaande is iedereen van harte welkom in het mooie grote nieuwe filiaal van de BabyPlanet en JuniorPlanet speciaalzaak. Het bezoekadres van de nieuwe vestiging is Protonstraat 12b Groningen. Feestelijk detail: BabyPlanet JuniorPlanet deelt samen met Het Groene Kruis luxe goodiebags uit aan de eerste 500 kopende klanten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten