maandag 3 december 2012

Opening nieuw filiaal Babypark in Amersfoort

Babypark opent een nieuw filiaal in Amersfoort!

Babypark AmersfoortHet is zover, het nieuwe filiaal van Babypark in Amersfoort heeft vandaag officieel haar deuren geopend.

Een compleet nieuwe frisse Babypark megastore. Babypark Amersfoort bevindt zich op een prachtige locatie in het voormalige pand van Gardo Babysuperstore.


In deze prachtige nieuwe winkel van maar liefst 4000 m2 tref je een groot assortiment met baby- én tienerspullen. Of je nu op zoek bent naar een autostoeltje, babykamer, kinderwagen of tienerkamer. Bij Babypark Amersfoort vind je het allemaal... Het shop-in-shop effect van vele bekende merken maakt Babypark Amersfoort een unieke speciaalzaak in de baby-branche.

Door het overweldigende aanbod babyartikelen is het alleen al leuk om een bezoek te overwegen en er een gezellig uitje van te maken. Je vindt er een enorme keuze in kinderwagens, buggy's, exclusieve baby- en tiener kamers, reisbedjes, autostoelen, boxen, badartikelen, etc. etc. Eén ding is zeker, de klantvriendelijke medewerkers van Babypark zullen op al jouw vragen inspelen en adviseren waar nodig is.

Het nieuwe filiaal van Babypark heeft een coffeecorner en voldoende gratis parkeergelegenheid.

Het adres van Babypark Amersfoort:
Astronaut 10
3824 MJ Amersfoort

Lees ook: Babypark Kesteren. Groot Groter Grootst

Geen opmerkingen:

Een reactie posten