woensdag 13 december 2017

Het Groene Kruis en BabyPlanet vieren 10-jarige samenwerking

Kraamzorg Het Groene Kruis en babyspeciaalzaak BabyPlanet kunnen door een intensieve samenwerking klanten extra voordeel en service bieden.

Kraamzorg Het Groene Kruis en BabyPlanet vieren samenwerking

De samenwerking tussen Het Groene Kruis en BabyPlanet begon 10 jaar geleden met de uitgifte van een waardebonnenboekje voor nieuwe klanten van Kraamzorg Het Groene Kruis. Hiermee kunnen klanten van Kraamzorg Het Groene Kruis op diverse babyartikelen, verkrijgbaar bij de BabyPlanet babywinkels, een aantrekkelijke korting krijgen.

Kraamzorg Het Groene Kruis verzorgt in de winkel van BabyPlanet Groningen regelmatig voorlichtingsavonden over kraamzorg. Aansluitend kunnen klanten dan met korting shoppen in de winkel. Deze voorlichtingsavonden worden in 2018 ook georganiseerd in de vestiging van BabyPlanet Drachten. In het filiaal in Assen is iedere eerste zaterdag van de maand een kraamverzorgster aanwezig om de winkelende klanten van informatie te voorzien.

De samenwerking bevalt beide partijen uitstekend en wordt de komende jaren gecontinueerd en geïntensiveerd. Zo wordt er binnenkort bij BabyPlanet Groningen een gezamenlijke instructiefilm opgenomen én zijn er in 2018 iedere maand gezamenlijke win acties via de Facebookpagina's van beide bedrijven.

Bestuurder Lindy van Breda Vriesman van Kraamzorg Het Groene Kruis: "Dankzij deze samenwerking kunnen wij onze klanten extra voordelen en service bieden en dat wordt erg gewaardeerd". Eigenaar Sietze Klaver van BabyPlanet beaamt dat: "Ja dat geldt ook voor ons. Het is fijn dat klanten in onze winkels gebruik kunnen maken van Kraamzorg Het Groene Kruis, dat geeft BabyPlanet absoluut meerwaarde!".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten