maandag 11 december 2017

Regts bouwt verder

Regts bouwt aan een nieuwe koers! Een koers met een idee, een duidelijke missie. Namelijk met alles wat we doen ervoor zorgen dat jij tijd hebt om te bouwen.

Regts - Tijd om te bouwen! Vestigingen: Sneek, Joure, Franeker, Heerenveen, Leeuwarden.

Bouwen met Regts
Regts met filialen in Sneek, Joure, Heerenveen, Franeker en  Leeuwarden is sinds 1930 groothandel voor professionals in bouwmaterialen, hang-en sluitwerk, ijzerwaren en gereedschappen. Daarnaast heeft Regts specialisaties in huis zoals deurtechniek en projecten. Regts heeft 80 gemotiveerde en gespecialiseerde medewerkers met allen de neus dezelfde kant op richting bouwen!

Het proces van bouwen aan de nieuwe koers
De intensieve periode van positionering is bedrijfsbreed aangepakt en veel omvattend. We zijn begonnen met een duidelijke missie en visie op een A4'tje te krijgen. Daarnaast zijn we (digitale) processen gaan verbeteren en versnellen door de introductie van lean én de bouw van een robuuste online website en webshop voor professionele klussers en onze zakelijke klanten. In dezelfde tijd is verdere professionalisering tot stand gekomen door het invullen van vacatures op key positions zoals commercieel management en marketing. En dat allemaal tegelijkertijd. Het eerste nieuwe tool wat wij introduceren is de nieuwe webshop om onze klanten beter en sneller van dienst te zijn en het bestellen makkelijker te maken, namelijk persoonlijk, 24/7 altijd en overal!

Webshop bouwen
Om een grote stap te maken in de missie hebben we volgens de scrum methode een compleet nieuwe geavanceerde en robuuste webshop gebouwd om onze klanten het makkelijker te maken te bouwen. De site moet barrières wegnemen en tijd winnen. Om aan alle wensen van onze klanten, nu en in de toekomst te kunnen voldoen, hebben we bij Regts gekozen voor het Magento 2 Commerce (voorheen Magento Enterprise) platform. Daarin kunnen we onze klanten persoonlijke condities bieden, insights geven in de bestelhistorie, projectteams inrichten, maatwerk leveren en ga zo maar door. Alles voor de specifieke wensen van onze klant, zowel B2C als B2B. Kortom Regts.nl is geavanceerd, innovatief en toekomstproof! Voor de account managers en verkoopmedewerkers van Regts is het een aangename aanvulling op de werkwijze om alle klanten nog beter van dienst te zijn. Dat is win-win.

Lees ook mijn blog: Regts genomineerd voor Dutchento Awards

Wie zijn onze klanten in de bouw
Voor wie doen wij deze innovaties? Wie kunnen een zakelijk account met eigen voordelen en condities aanvragen bij ons? Regts concentreert zich op samenwerking met ZZP'ers, aannemers, professionele klussers, bouwbedrijven, onderhoudsbedrijven, instellingen en wooncoöperaties. Bedrijven en hun mensen die allemaal een passie hebben voor bouwen en die geïnteresseerd zijn in onze propositie om samen te werken en hen te ontzorgen zodat zij zich kunnen concentreren op waar hun passie ligt: bouwen!

Bouwen aan de campagne
Om iedereen kennis te laten maken met de nieuwe missie heeft Regts een grote campagne gelanceerd met de allesomvattende kreet: Tijd om te bouwen! Naast de nieuwe webshop betekent dat een geheel nieuwe huisstijl. Alle filialen zijn voorzien van het nieuwe logo en een visual met onze missie helder verwoord. Het wagenpark is voorzien van de nieuwe huisstijl en op 7 en 8 december hadden we een knallende intro campagne waarbij alle bezoekers aan één van onze 5 filialen een complete lunch meekregen zodat zij meer tijd hadden om te bouwen!

Commercial bouwen
Als kers op de taart kun je ons gevoel van bouwen herkennen in de commercial die we gemaakt hebben, speciaal voor onze klanten en andere professionals, onze medewerkers en de mensen die gewoonweg houden van bouwen! Hieronder zie je het in 41 seconden (geluid aan is gaaf!)Tijd om te bouwen
Wil jij dat ook? Bovenop onze jarenlange ervaring en passie voor bouwen doen we beloftes zodat jij meer tijd hebt om te bouwen:
  • Door te zorgen dat we alles op voorraad hebben
  • Door steeds sneller te leveren
  • Door overal te bezorgen (zelfs op de bouwplaats met onze eigen bezorgdienst)
  • Door niet moeilijk of ingewikkeld te doen
  • Door het bestellen steeds makkelijker te maken
  • En door te zorgen dat je steeds minder rompslomp hebt

"Wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt, waar je het nodig hebt. Zonder moeite of rompslomp. Zonder tijd te verspillen. Zo houd je tijd over om te doen waar je goed in bent. Namelijk bouwen. Dat is Regts"

Bouwen met Regts. Onze belofte: Tijd om te bouwen.

Verder bouwen

De nieuwe webshop vormt een belangrijk onderdeel om die beloftes waar te maken en de missie te realiseren. Naast informatie vind je snel wat je zoekt uit onze meer dan 200.000 producten. In het zakelijke account heb je alle insights voor snelle realisatie van één of meerdere projecten. Mobile first, responsive en met een super snelle laadtijd beschikt Regts nu over het meest geavanceerde op maat gemaakte Magento 2 Commerce platform met hosting op een snelle hypernode van Byte. De komende tijd gaan we met alle feedback van klanten en onze medewerkers aan de slag om nog beter te worden en de voorsprong verder uit te bouwen. 

_______________
Persoonlijke noot: Ik wil het "bouwteam" van Regts.nl bedanken voor de fantastische samenwerking met Eagle Commerce om in zo'n korte tijd deze innovatie met een strak en snel mobile first en responsive MVP online te krijgen inclusief complete migratie van data van M1 naar M2 Commerce en aansluiting op AGP. In het speciaal Jisse Regts voor zijn vertrouwen en visie, het Guapa Magento team voor de professionele werkwijze, Mount, NextPage, Ewald van der Hoop en Berber de Jager met ieder hun expertise. Wouter van der Goot (ICT) voor het realiseren van koppelingen en alle klanten en medewerkers van Regts voor hun input tijdens dit proces.

Maar: Het wordt nog veel beter! We zijn van start met de doorontwikkeling. Groei mee en Join us!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten