23 november 2023

Bobike Go Maxi genomineerd voor Baby Innovation Award

Het Bobike Go Maxi fietszitje met slaapstand is door een vakjury genomineerd voor de Baby Innovation Awards 2024.


De fabrikant van innovatieve fietszitjes Bobike, maakt bekent dat de Bobike GO met Slaapstand is genomineerd voor de prestigieuze Baby Innovation Award 2024 in de categorie Mobility carseat/bike. Voor Bobike is deze nominatie een erkenning voor het ontwerpen en produceren van hoogwaardige, veilige en innovatieve producten voor jonge gezinnen.

45 Inzendingen Baby Innovation Award


De Baby Innovation Award is een jaarlijks terugkerende prijs, georganiseerd door Babywereld, die wordt uitgereikt voor producten met een innovatief karakter in verschillende categorieën. Dit jaar waren er 45 inzendingen.

De grootste ontwikkelingen zag de jury in de categorie Mobility. “We zijn steeds meer ‘on the move’ en hebben producten nodig om onze kinderen veilig en handig te vervoeren. Trends hierin zijn: multifunctionaliteit, nieuwe technieken om het reizen met kinderen comfortabeler en veiliger te maken, meer aandacht voor ergonomie en compacte producten om in kleine ruimtes te gebruiken. En dat zagen we bij de ingezonden kinderwagens, buggy’s, babydragers en fietsstoeltjes”, aldus de jury.

Bobike GO fietszitje met slaapstand


Het Bobike GO RS (Reclinable System) fietszitje is speciaal ontworpen om ouders en hun kleintjes de ultieme fietservaring te bieden. Comfort en veiligheid in één. Met de geïntegreerde slaapstand functie kunnen kinderen comfortabel achteroverleunen en ontspannen tijdens langere fietstochten.

Met één druk op de knop, kantel je het zitje 20º achterover terwijl het kind in het zitje kan blijven zitten. Dit maakt het ideaal voor avontuurlijke uitstapjes en fietsvakanties met het gezin of voor jonge kinderen die nog snel in slaap vallen op de fiets.


Uitreiking Awards Negenmaandenbeurs


Of het Bobike Go fietszitje in de prijzen valt en een Award ontvangt wordt bekend gemaakt vlak voor de aanvang van de Negenmaandenbeurs 2024 en zal daar de nodige publiciteit krijgen. Bij Bobike zijn ze trots op de nominatie. Een overzicht van alle genomineerden 2024 vind je op de website van de Negenmaandenbeurs.

Over Bobike


Bobike is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige fietszitjes en accessoires met meer dan 45 jaar ervaring in de industrie. Het merk streeft ernaar om ouders en kinderen een veilige en comfortabele fietservaring te bieden met innovatieve producten van hoge kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten