17 november 2023

BabyPlanet Black Friday en Bolle Buiken Markt

BabyPlanet doet een extra sausje op de kille Black Friday kortingsacties met een Bolle Buiken Markt in haar babywinkels in Drachten en Groningen.

BabyPlanet Black Friday en Bolle Buiken Markt in Drachten en Groningen.

Black Friday is een kortingenfeest voor de consument wat officieel 1 dag duurt en wel dit jaar op vrijdag 24 november. Het voordeel voor de zwangere consument en de kersverse ouder kan behoorlijk oplopen. BabyPlanet biedt gedurende een langere periode allerlei Black Friday acties op bekende merken zoals op kinderwagens van Joolz, Bugaboo en Easywalker.

Black Friday deals babyproducten

Behalve kinderwagen-aanbiedingen vind je talloze acties van andere merken op de website van BabyPlanet die in een overzichtelijk blog zijn opgesomd zodat je gemakkelijk de aanbieding vindt die bij je past.

Op de kortingscodepagina vind je alle actuele kortingscodes en lopende acties en de looptijd ervan. Bij de aanschaf van een selectie babyproducten ontvang je ook nog eens gratis babyproducten en bundelvoordeel.

BabyPlanet Bolle Buiken Markt

Om de kille Black Friday kortingen op te vrolijken is er op 24, 25 en 26 november in de filialen in Drachten en Groningen een gezellige Bolle Buiken Markt georganiseerd in Kerstsfeer!

Een leuk mini-evenement met dezelfde Black Friday deals in de winkels, met aanbiedingen en acties, maar dan in een fijne omgeving waarbij je de babyspullen ook nog eens kunt uitproberen en aanraken om de juiste keuze te maken.

Lees ook: BabyPlanet bestaat 70 jaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten