dinsdag 1 juni 2010

BERLIJN :: GESTOLEN KINDERWAGENS

Naar het schijnt worden er in Berlijn veel kinderwagens gestolen. Dit gebeurd voornamelijk in hallen van appartementencomplexen.

Kinderwagen gestolen


In het artikel dat ik tegen kwam op de RTL website staat beschreven dat de politie aangeeft dat het vooral om de duurdere modellen gaat. Bij het artikel is deze foto afgebeeld. De bron van de informatie is het ANP. De grap is dat de afbeelding niet correspondeert met het artikel. Het betreft hier namelijk niet een duurder model, maar juist een goedkoper model, dus die zal dan wel gewoon betaald zijn.

De redactie van Vrouwonline heeft de Buggyguard gespot. Een soort haak met cijferslot waarmee je eenvoudig je kinderwagen of buggy op slot kunt zetten. Probleem weer opgelost. Je dure kinderwagen zal maar gestolen worden. Wel jammer dat de haak ook gepromoot wordt om tassen aan je wagen te hangen. Het is juist beter om dat niet te doen in verband met de stabiliteit. Dit staat in iedere gebruiksaanwijzing van kinderwagens en buggy's expliciet beschreven.

(Foto: RTL website)

2 opmerkingen:

  1. Moeten we kinderwagens nu ook al op slot zetten? Wie heeft het meegemaakt dat zijn kinderwagen gestolen is?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij gelukkig niet. Moet er niet aan denken, Bente zit nog elke dag in de kinderwagen. Laat de kinderwagen ook niet zomaar ergens staan.

    BeantwoordenVerwijderen