woensdag 30 juni 2010

DE NIEUWE LATINIQUE VAN KOELSTRA :: COMPLETE LICHTGEWICHT

Het volgende persbericht over de nieuwe Latinique kinderwagen, speciaal opgesteld voor België door Primetime Press & Communication, is heel goed ontvangen. Hier volgt de inhoud.

Persbericht nieuwste kinderwagen

De Nederlandse producent van trendy kinderwagens en accessoires, Koelstra, heeft de nieuwe versie van zijn Latinique klaar. Dat is een doorontwikkeling van de in 2009 gelanceerde en gelijknamige kinderwagen. Bij zijn introductie werd de Latinique meteen bekroond met de titel van "Best Baby and Infant product".

Deze kinderwagen is niet zomaar een kinderwagen, maar groeit als het ware mee met het kind. De bijpassende Nordic reiswieg is vanaf de geboorte te gebruiken op het Latinique onderstel. Met het windzeil en geïntegreerd draagsysteem laat deze royale reiswieg zich makkelijk hanteren en beschermt het uw kind in alle omstandigheden tegen alle weersomstandigheden. Ook de Maxi Cosi kan makkelijk op het onderstel worden bevestigd, zodat u hem rechtstreeks vanuit de wagen kan overzetten op het onderstel. Dankzij het lichtgewicht aluminium frame haal je de Latinique zonder problemen uit de wagen en leent hij zich tot lange ritten in alle comfort.

De stoffering is wasbaar, heeft UV-protectie en is vuil- en waterafstotend. De traploze verstelling van de rugleuning brengt het kindje eenvoudig in slaaphouding, zonder daarbij gewekt te worden.

Met het monteerbare Quickstep meerijdplankje kan grote broer of zus ook meegenieten van de comfortabele rit. Het plankje wordt achteraan gemonteerd en geeft mama of papa de kans om beide kinderen in het oog te houden. Andere opties zijn de Rody voetenzak met zachte fleece-afwerking aan de binnenkant, de volledig uitgeruste Buddybag verzorgingstas en de parasol voor tijdens de meest zonnige dagen.

Typisch voor Koelstra, is de uitgebreide keuze aan kleuren, van klassiek tot uitermate hip: kobalt, pistache, zand, rood, grijs, zwart en marine.

Voor mijn Belgische lezers: Hebeco is de agent van Koelstra voor België en Luxemburg. Voor informatie over Koelstra kun je contact opnemen met een Belgische babyspeciaalzaak (zie: dealerfinder van Koelstra) of met Hebeco.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten