maandag 21 juni 2010

AMBER ALERT :: WAARSCHUWEN BIJ VERMISSING

Het bestaat al een tijdje. Amber Alert

Amber Alert"AMBER Alert is het landelijke waarschuwingssysteem bij urgente kindervermissingen en – ontvoeringen. Hiermee kan de politie bij de ontvoering of vermissing van een kind direct heel Nederland waarschuwen – via PC- en TV-schermen, websites, e-mail, SMS, Twitter, instant messaging, TV en radio. Zo kan de kans op een goede afloop enorm worden vergroot".

In de zaak Millie Boele is er zo'n Alert verstuurd. Dat is vreselijk afgelopen. De Amber Alert kwam toen wel erg laat, want in deze situaties telt iedere seconde. Voor mij geen reden om te twijfelen aan Amber Alert. Ik heb deze dienst ingeschakeld voor mijn mobiele telefoon, pc en op deze website, een kwestie van een paar handelingen doen en klaar.

Je wordt zo snel mogelijk op hoogte gebracht op de door jou gekozen manier. Er zijn meerdere instellingen waaruit je kunt kiezen. Hoe meer mensen zich aanmelden des te groter de kans op toekomstig succes.

Het is heel eenvoudig in te stellen en je kunt er echt levens mee redden. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verspreiden van opsporingsberichten door het Korps landelijke politiediensten. Dus doen!

(Foto: Screenshot website Amber Alert)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten