maandag 25 april 2016

Joolz kinderwagen met cadeau

Leuk nieuws. Het bekende kinderwagen merk Joolz doet in Mei een zomerpromotie met kinderwagens. De actie geldt voor alle types zoals de bekende Day en Geo modellen.

Joolz cadeau gratis Essentials deken of nestje

In de maand Mei krijg je bij aankoop van een Joolz kinderwagen een Joolz Essentials deken of nestje cadeau (ter waarde van €69,00 of €89,00) De actie start op 1 Mei en loopt tot en met 31 Mei 2016.

Hoe werkt de actie
Wanneer je in Mei een Joolz kinderwagen koopt moet je de wagen registreren op de website van Joolz. Je ontvangt dan een e-mail met een kortingscode zodat je het cadeau kunt verzilveren. In diezelfde mail staan instructies en meer informatie over het ontvangen van het cadeau. Je kunt kiezen uit een gratis deken of nestje in een kleur naar keuze.

Joolz Essentials
De Essentials van Joolz zijn geproduceerd van organische katoenvezels. Volgens Joolz hebben de essentials de volgende positieve eigenschappen:

+ 100% gemaakt van biologisch katoen
+ Superkrachten zoals: vochtabsorberend, warmteregulerend en ook nog eens babyzacht.
+ De wauw factor: een super cool design en matching kleuren voor bij de Joolz kinderwagens
+ GOTS-Certified: de essentials voldoen aan de standaard voor biologisch textiel
+ Oeko-Tex Standaard 100: dat wil zeggen goed voor gezondheid en milieu

"One Postive Thought In The Morning
 Can Change Your Whole Day" 

Echte positieve denkers daar bij Joolz dus pakken wij deze aanbieding net als vorig jaar graag op bij BabyPlanet want wie wil er nou geen gratis product.

Samengevat
Ben je van plan in Mei een Joolz kinderwagen te kopen doe dat dan bij BabyPlanet. Dit kan zowel in één van onze 5 winkels of online via babyplanet.nl Zorg ervoor dat de aankoop in de genoemde periode is gedaan. Bewaar de kassabon/factuur want deze moet je uploaden op de Joolz-website samen met de chassiscode van je nieuwe aanwinst (staat op het onderstel van de kinderwagen). Zodra je de registratie hebt voltooid ontvang je van Joolz een e-mail met een unieke code. Hiermee kan je het Joolz Essentials dekentje of nestje naar keuze in hun webshop bestellen. Het cadeau wordt binnen enkele dagen door Joolz bij je thuisbezorgd (mits de gekozen kleur op voorraad is).

De kleine lettertjes ook even lezen: Deze actie, om in aanmerking te komen voor een gratis product van Joolz, geldt niet voor het kopen van een Joolz kinderwagen buiten de genoemde periode en niet in combinatie met andere acties en/of outlet-producten. Het gekozen cadeau kan niet worden geretourneerd of geruild.

Dit is een top samenwerking tussen Joolz en BabyPlanet. Wij maken onze klanten graag blij en Joolz doet daar een grote schep positiviteit bovenop. Hoe mooi is dat? We zien je dan ook graag in één van onze grote winkels of online op babyplanet.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten