zaterdag 23 april 2016

Gezocht: Stagiair(e) Marketing en Communicatie

Ben jij in de wieg gelegd voor een leerzame stage op de afdeling Marketing bij BabyPlanet? Deze stageplaats is van 30 augustus tot en met 23 december 2016 beschikbaar. Reageer dus snel!

BabyPlanet vacature

Over BabyPlanet
Onze klanten blij maken! Dat is waar werken bij BabyPlanet voor staat. Met 5 grote warenhuizen (van ongeveer 2000 m2) en 2 webwinkels zijn wij de grootste babyspeciaalzaak in het Noorden van Nederland. Ons deskundig personeel adviseert de aanstaande ouder/verzorger bij de aankoop van de complete babyuitzet. Hierbij kun je denken aan de babykamer, kinderwagen, autostoel maar ook positie- en babykleding. Wanneer het kindje uit het ledikant is gegroeid kun je bij JuniorPlanet terecht voor kinderkamers. Onze producten zijn ook gemakkelijk online te bestellen via babyplanet.nl en juniorplanet.nl

Locatie
Je loopt stage bij het hoofdkantoor van BabyPlanet in Drachten. Hier vind je één van onze winkels en de verschillende afdelingen zoals directie, inkoop, financiële administratie, orderverwerking, logistiek, marketing en e-Commerce.

Jouw profiel
Je volgt een opleiding en bent op zoek naar een stage in Marketing en Communicatie op MBO of HBO niveau. Je bent een enthousiaste en communicatief vaardige 'regelneef/regeltante'! Je hebt van nature een flexibele en pro-actieve houding, hebt commercieel talent, kunt goed organiseren en zelfstandig werken. Bij voorkeur heb je goede journalistieke vaardigheden voor het schrijven van diverse teksten. Om in deze branche te werken is het belangrijk dat je affiniteit met zwangerschap, baby's / de zorg en babyproducten hebt. Je zult hier namelijk veel over schrijven. Verder wil jij je graag verdiepen in de nieuwste trends op babygebied. Social media is voor jou een piece-of-cake.

Werkzaamheden
Een stage bij BabyPlanet betekent om kunnen gaan met vrijheid wanneer je de volgende veelzijdige werkzaamheden gaat doen:
• Beheer Social Media zoals Facebook, Pinterest, Twitter en Instagram. Je maakt hierbij gebruik van een Content Issue Kalender.
• Regie in organisatie evenement in de 5 BabyPlanet warenhuizen.
• Bedenken en ontwikkelen van nieuwe media uitingen.
• Ontwerpen van banners en social media uitingen zoals Facebookposts op de BabyPlanet pagina. Je gaat aan de slag met grafische programma's zoals Indesign en Photoshop.
• Onderzoek naar concurrentie, trends en ontwikkelingen in de babywereld.
• Redactie interne nieuwsbrief van BabyPlanet.

Stagevergoeding
Als stagiair(e) bij BabyPlanet ontvang je een stagevergoeding.

Nieuwsgierig of direct actie?
Stuur je sollicitatiebrief en motivatie, foto en CV naar: Marleen van Wieren. Haar e-mailadres is: mvanwieren@babyplanet.nl of naar: BabyPlanet/JuniorPlanet ter attentie van Marleen van Wieren - Zwaai 2 - 9202 TE Drachten. Voor meer informatie over BabyPlanet of de vacature kun je de website bekijken of contact opnemen via e-mail of telefonisch via: 0512-512688 (vragen naar Marleen).

De vacature is ook te vinden op de website van BabyPlanet en op LinkedIn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten