donderdag 7 april 2016

Nieuwe website Baby-Dump

Baby-Dump is online één van de grote spelers in de babybranche. De webshop kent vele categorieën en veel keus in bekende merken babyproducten en een assortiment huismerken. Begin april is de webshop van deze babywinkel in een nieuw jasje gestoken.

Oude webshop

Oude webshop Baby-Dump

In de oude webshop bestond de homepage boven de vouw voornamelijk uit een opsomming van tabbladen met vermelding van alle mogelijke categorieën en een aantal sliders.

Nieuwe webshop
Nieuwe webshop Baby-Dump

Mobiele website Baby-DumpIn de nieuwe webshop is duidelijk gekozen voor meer rust. De categorieën zijn samengevoegd en als je over het menu gaat 'hoveren' dan rollen de sub-categorieën uit over de hele breedte van je scherm. Een heldere indeling volgt en de kenner is dan ook snel bij het gewenste product of merk. Inhoudelijk qua content is er volgens mij weinig veranderd. Je vindt hetzelfde alleen via een makkelijkere en overzichtelijkere manier. De zoekfunctie bovenin de pagina heeft een prominentere plaats gekregen. In zijn totaliteit is de homepage recht toe recht aan verbeterd.

Mobiele versie van de webshop
Responsieve en mobiele varianten van de website zijn een must tegenwoordig omdat de online oriëntatie en aankopen steeds meer verschuiven richting smartphone en tablet. De mobiele versie van de webshop van Baby-Dump heeft een duidelijke menustructuur. Persoonlijk vind ik het navigeren hier soms wat onduidelijk maar je komt uiteindelijk wel waar je wilt zijn en je kunt het gekozen legertje aan babyspullen gewoon bestellen.


Baby-Dump is al vele jaren actief met e-commerce en heeft daarnaast grote babyzaken door heel Nederland. Ik vind de vernieuwing van de webshop een vooruitgang en nu maar hopen voor Baby-Dump dat het terug te vinden is in de resultaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten