12 juli 2023

Kind + Jugend 2023 Keulen

Sterke comeback voor de Kind + Jugend vakbeurs 2023: Internationale deelname en belangrijke prijzen

Kind und Jugend 2023 Keulen

Kind + Jugend internationale vakbeurs

Kind + Jugend, de toonaangevende internationale vakbeurs voor hoogwaardige baby- en kinderproducten, maakt zich op voor een sterke comeback. Het evenement, dat plaatsvindt van 7 tot 9 september 2023, verwacht een brede internationale deelname. Met bijna 850 exposanten uit ongeveer 45 landen, waaronder toonaangevende bedrijven en belangrijke kleine en middelgrote aanbieders, wordt het volledige spectrum van premium baby- en kinderproducten vertegenwoordigd op dit internationale platform in Keulen.

Innovation Award: Alleen de besten ontvangen de felbegeerde award

Een hoogtepunt van Kind + Jugend 2023 is de Innovation Award. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan de beste producten in acht categorieën. Geselecteerd door een deskundige jury van experts, vertegenwoordigt de prijs nieuwe trends en toekomstgerichte innovaties. De winnaars van de prijs genieten meer zichtbaarheid en aandacht van zowel de media als de industrie, wat vaak leidt tot succesvolle marketingcampagnes.

De vakbeurs biedt ook een speciale ruimte voor start-ups. Jonge ondernemingen met innovatieve ideeën krijgen de kans om hun producten aan het grote internationale publiek te tonen.

Nieuw: Midwives' Choice award voor het eerst

Dit jaar introduceert Kind + Jugend een nieuwe aanvullende onderscheiding, in samenwerking met hebammen-testen.de, het grootste onafhankelijke online verloskundigen portaal van Duitsland. Gecertificeerde verloskundigen krijgen de mogelijkheid om producten voor zwangerschap, baby's en peuters te testen en waardevolle inzichten te bieden aan ouders en de branche.

Drie producten, die zijn geselecteerd door verloskundigen uit de genomineerde inzendingen, ontvangen de aanvullende Midwives' Choice-prijs.

Lees ook: Finale Kind + Jugend vakbeurs 2023

Koelnmesse: Het wereldwijde brancheplatform voor baby- en peuterproducten

Koelnmesse is de grootste beursorganisator ter wereld in het segment premium babyproducten en peuterproducten. Koelsmesse organiseert de Kind + Jugend vakbeurs als het centrale brancheplatform voor de wereldwijde handel, bestellingen en kennis. Naast het evenement in Keulen, breidt Koelnmesse zijn portfolio internationaal uit met beurzen zoals Pueri Expo in São Paulo, Brazilië, en Kind + Jugend ASEAN in Bangkok, Thailand.

Deze internationale uitbreiding biedt merkfabrikanten, kopers en retailers uit verschillende regio's de mogelijkheid om samen te komen om de nieuwste producten, trends en innovaties te ontdekken. 

Meer informatie over Kind + Jugend 2023 

Belangrijke data

2023: Kind + Jugend  vakbeurs Keulen: 7-9 september 2023

2024: Kind + Jugend ASEAN. De belangrijkste beurs voor baby- en kinderproducten in ASEAN. Bangkok: 25-27 april 2024

2024: Kind + Jugend vakbeurs Keulen: 3-5 september 2024

Geen opmerkingen:

Een reactie posten