15 juli 2023

showUp 2023 Brabanthallen Den Bosch

Ontdek het Toonaangevende en Vernieuwende showUP Event voor Woonaccessoires en Cadeau-artikelen!

showUP vakbeurs 2023

Ben je een inkoper van woon- en gift stores, concept stores, webshops, warenhuizen, of museumwinkels? Of ben je een stylist, journalist of blogger op zoek naar inspiratie? Dan is showUP het event dat je niet mag missen! Met meer dan 300 deelnemers uit binnen- en buitenland, van gevestigde merken tot veelbelovende nieuwkomers, biedt showUP een unieke mix van internationale topmerken en verrassende ontwerpers. In dit blog ontdek je waarom showUP de toonaangevende en vernieuwende beurs is waar je bij moet zijn!

showUP. Dé Inkoopbeurs en Inspiratiebron

showUP is niet alleen een inkoopbeurs, het is een complete beleving waar inspiratie centraal staat. Een uitnodigende en creatieve setting zorgt voor een aangename sfeer om te netwerken en bij te praten met collega's en leveranciers. Geniet van barista's, foodtrucks en gezellige terrassen tijdens het ontdekken van de nieuwste producten voor je winkel.

Een Unieke Mix van Merken

showUP trekt zowel gerenommeerde internationale merken als veelbelovende nieuwkomers aan. Met stands die open en uniform zijn ingericht, krijgen de producten de aandacht die ze verdienen. Ontmoet bestaande leveranciers en ontdek op een ongedwongen manier nieuwe producten voor je winkel.

Inspirerende Presentaties en Trendlezingen

Naast de deelnemende merken krijgt jong ontwerptalent ook de kans om te schitteren op showUP. Onder de noemer 'listenUP' is er een boeiend lezingenprogramma waar je nieuwe inzichten opdoet. Mis de trendpresentatie van buro jantrendman in de Trend Zone niet, waar de nieuwste trends gevisualiseerd worden met producten van de deelnemende merken.

Een Blik op de Geschiedenis van showUP: Van Bescheiden Begin tot Internationaal Event

showUP vond zijn oorsprong in februari 2013, toen een kleine groep merken besloot om een frisse en inspirerende inkoopbeurs te creëren. In de industriële Kromhouthal in Amsterdam Noord werd het nieuwe beursconcept gepresenteerd en de reacties waren overweldigend. De laagdrempeligheid en de opvallende locatie werden positief ontvangen door zowel bezoekers als deelnemers.

Een Reis van Groei en Succes

Na de eerste succesvolle edities werd showUP steeds groter en beter, met toenemende interesse van grote merken en een groeiend aantal bezoekers. Om aan de vraag te voldoen, verhuisde showUP in 2015 naar de Expo Haarlemmermeer, een ruimere locatie met uitstekende faciliteiten. showUP heeft zich ontwikkeld tot een beurs met meer dan 300 deelnemers en 4.000 bezoekers uit binnen- en buitenland.

Mis Het Niet. showUP 2023 in de Brabanthallen, Den Bosch!

Markeer alvast 3 en 4 september 2023 in je agenda, want dan vindt showUP plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Mis dit toonaangevende en vernieuwende event voor woonaccessoires en cadeau-artikelen niet! Kom langs en laat je inspireren door een unieke mix van internationale merken en opkomende ontwerpers. Ontdek de nieuwste trends, wissel ideeën uit met collega's en geniet van een inspirerende sfeer vol creativiteit. showUP 2023 wordt een onvergetelijke ervaring voor inkopers, stylisten, pers en bloggers.

showUP is speciaal bedoeld voor inkopers van woon- en kadowinkels, kinderwinkels, conceptstores, warenhuizen, museumwinkels, webshops, pers en stylisten. De vakbeurs en alleen toegankelijk voor professionals uit de segmenten home, kids en gifts. en is niet toegankelijk voor studenten of bedrijven buiten retail. Entree is gratis, registratie start circa drie maanden voor aanvang van de beurs.

Wat
showUP vakbeurs

Wanneer
3 en 4 september 2023

Waar
Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK ‘s-Hertogenbosch

Openingstijden
Zondag: 10:00 – 17:00 uur
Maandag: 09:00 – 17:00 uur

Geen opmerkingen:

Een reactie posten