30 oktober 2023

Overname Staples door 123inkt.nl

E-commercebedrijf 123inkt.nl heeft overeenstemming bereikt over de overname en doorstart van Staples Benelux.

Staples kantoorartikelen overgenomen door 123Inkt

Dit betekent dat de doorstart van Staples, gevestigd in Almere, een feit is. Het belangrijkste deel van de werkgelegenheid is hierdoor veiliggesteld en klanten zullen weer beleverd gaan worden.

Strategische overname

De strategische overname verrijkt de kennis van 123inkt.nl in de markt van kantoorartikelen, waardoor de organisatie een volgende stap kan zetten in het realiseren van haar groeiambities.

Gerben Kreuning, eigenaar en oprichter van 123inkt.nl: “Staples is als totaalleverancier op het gebied van kantoorbenodigdheden, facilitaire producten en meubilair voor zakelijke klanten een waardevolle aanvulling op onze organisatie en zal zeker gaan bijdragen aan onze verdere groei en ontwikkeling. De komende maanden gebruiken we om Staples goed te laten landen in onze organisatie."

Staples snel opgestart

De bedrijfsactiviteiten van Staples Benelux worden direct opgestart, zodat Staples-klanten weer via de bestaande koppelingen en de website kunnen bestellen. Het uitleveren van bestellingen is daarmee weer mogelijk.

123inkt.nl is sinds de lancering van de webwinkel in 2000 een begrip in Nederland en met ruim 4 miljoen klanten online marktleider op het gebied van inktcartridges, toners en fotopapier.

123inkt.nl beste webwinkel award

Naast de goedkoopste inktcartridges en toners staat 123inkt.nl garant voor een razendsnelle levering, de beste service en deskundig advies. 123inkt.nl - met meer dan 600 medewerkers in Nederland - werd de afgelopen jaren talloze keren verkozen tot de beste webwinkel in de categorieën Kantoorartikelen en Elektronica en kreeg daarvoor de ABN AMRO Webshop Award uitgereikt.

123inkt.nl heeft vijf zusterorganisaties, die elk specialist zijn op het gebied van: accu’s en batterijen, ledlampen, 3D-printers, schoonmaakartikelen en managed print services.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten