woensdag 19 september 2012

Negenmaandenbeurs 2013

Wij zijn weer op de Negenmaandenbeurs in 2013. De stand is inmiddels geregeld en wij hebben er nu al zin in. De Negenmaandenbeurs is een mooie plek om elkaar te ontmoeten.

NegenmaandenbeursVan 20-24 februari 2013 vindt de volgende jaarlijkse editie van de Negenmaandenbeurs plaats in de RAI in Amsterdam.
Net als voorgaande jaren zijn wij te vinden in Hal 8 met het standnummer 08.218 dus noteer die maar alvast.
De Negenmaandenbeurs is het grootste en leukste event op het gebied van baby's en zwangerschap. Dé plek om te beleven en inspiratie op te doen.

Ben je zwanger of heb je net een kindje gekregen, kom dan een gezellig dagje uit naar de RAI Amsterdam met je zus, vriendin, (schoon)moeder, collega of natuurlijk je partner!
Op de beurs vind je allerlei informatie over producten, diensten en noviteiten rondom de zwangerschap, geboorte en de periode daarna. De nieuwste kinderkamers, kinderwagens, buggy's en kinderstoelen maar ook de laatste kids fashion, tips, workshops, styling trends en beursaanbiedingen op allerlei vlak komen voorbij.
De Negenmaandenbeurs in de RAI Amsterdam is hét event rondom zwangerschap, baby's en ouders. Daarom zijn wij daar, voor jou, om kennis te maken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten