maandag 17 september 2012

Koelstra op dé internationale Kind und Jugend beurs 2012

De Kind und Jugend beurs 2012 in Keulen is spectaculair verlopen. Het resultaat? Nieuwe contacten, nieuwe ideeën én goede toekomstplannen met bestaande relaties.

Koelstra stand op Kind und Jugend
Van 13-16 september hebben wij een geweldige show gehad op de internationale beurs voor het baby-, peuter- en kleutervak.

Op onze stand konden wij aan het professionele publiek van over de hele wereld onze nieuwste producten, kleuren en productinnovaties tonen.

Van Azië tot Amerika en van Rusland tot India hebben wij bezoekers mogen ontvangen die hun interesse in ons merk hebben getoond. Altijd leuk want er komen zeker nieuwe samenwerkingen tot stand.

Met onze huidige internationale partners hebben wij goede gesprekken kunnen voeren voor het komende seizoen.met betrekking tot fashion, marketing, positionering, en de online en offline ontwikkelingen binnen de branche. Met onze nieuwe contacten hebben wij afgesproken dat we samen een studie gaan doen voor de mogelijkheden om Koelstra zorgvuldig te introduceren en beschikbaar te maken binnen het potentieel.

Een internationale beurs met deze allure zorgt altijd weer voor een dosis adrenaline en een berg aan inspiratie die wij kunnen toevoegen aan ons merk waar uiteindelijk de consument zijn voordeel mee kan doen. Wij kunnen niet wachten om de nieuwe modellen aan het publiek voor te stellen maar dat wordt toch echt 2013. Stay tuned!

De introductie van de nieuwste collectie van Koelstra kinderwagens, buggy's, duo-buggy's, kinderstoelen, reisbedjes en wipstoeltjes zal medio februari 2013 plaatsvinden. Als je precies op de hoogte wilt blijven adviseren wij om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten