woensdag 26 september 2012

Kids World beurs in Trade Mart Brussel

Van 30 september tot en met 2 oktober zijn er weer de Kids World inkoopdagen voor professionals in de Trade Mart van Brussel.

Kids World Trade Mart Brussel

In het immense beursgebouw van de Trade Mart in Brussel, vlakbij het wereldberoemde Atomium, heeft Koelstra een permanente showroom. Op de afdeling Kids World tonen leveranciers en distributeurs in het babyvak hun innovaties, nieuwtjes en complete collecties aan de retail. Kom je deze beurs bezoeken? Onze showroom heeft het volgende adres: Trade Mart Brussel Koelstra E AZUR 353-354

Over de Trade Mart
Trade Mart Brussels is een permanent centrum voor professionals uit de mode en
binnenhuisinrichting, centraal gelegen in het hart van Europa. Het fungeert niet alleen als etalage voor de nieuwste nationale en internationale trends maar ook als uitwisselingsruimte die de markt inspireert en dynamiseert.

Beeld je 2400 merken in die staan voor de laatste trends in onder andere sport, mode, baby en binnenhuisinrichting, onder één dak, in het centrum van België en Europa...
Professionele bezoekers vinden er onder andere kleding voor dames/heren/kinderen, uit voorraad of op collectie, lederwaren, modeaccessoires, fantasiejuwelen, sportartikelen, schoenen, babyartikelen, gedekte tafel, geschenkartikelen, meubelen, designartikelen enz. Agenten, importeurs, fabrikanten en professionele bezoekers ontmoeten er elkaar in een stimulerende omgeving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten