zaterdag 22 september 2012

Simba Twin T3 duo buggy

De Simba Twin T3 is de meest complete duo buggy voor een tweeling of voor twee kinderen van verschillende leeftijden.
Duo buggy Simba Twin T3Deze supersterke en compacte duo buggy is speciaal gemaakt voor ouders met een tweeling of met twee kinderen van verschillenden leeftijden.

Beide zittingen kunnen onafhankelijk van elkaar ingesteld worden van een zit- naar een complete slaapstand en voor beide kinderen kan de 5-puntsveiligheidsgordel individueel aangepast worden voor een veilige rit.

Ook heel handig is de driedubbele handgreep met antislip zodat je comfortabel de buggy kunt duwen zonder dat je je armen heel ver uit elkaar hoeft te houden.

Net als de Simba buggy, heeft de Simba Twin buggy vrijwel dezelfde slimme features zoals zwenkwielen die automatisch vastklikken, vering op alle wielen en zelfs 2 ruime boodschappenmandjes. Toch weegt deze lichtgewicht duo buggy maar 13 kilogram en is 74 centimeter breed zodat je wel door alle standaard deuren kunt.

Kortom, de Simba Twin T3 van Koelstra is de meest complete duo buggy, verkrijgbaar in 7 kleuren, met ook nog eens het grootste assortiment aan bijpassende accessoires zodat je de buggy helemaal naar jouw wens kunt tunen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten