vrijdag 7 september 2012

Shop-in-Shop bij Baby en Tiener Megastore

In het nieuwe filiaal van babywinkel Baby en Tiener Megastore heeft Koelstra een eigen shop.

Koelstra shop-in-shop bij Baby en Tiener CapelleIn Capelle a/d IJssel, vlakbij het Alexandrium, heeft Baby en Tiener Megastore een prachtig nieuw filiaal. Om een goed overzicht te geven van het grote aanbod babyartikelen heeft Baby en Tiener Megastore het shop-in-shop concept toegepast waarbij de bekendste merken hun eigen visie en presentatie op babyproducten naar eigen inzicht kunnen toepassen.

Het resultaat? Een fantastische babyspeciaalzaak met een mooi overzicht van het aanbod babyproducten van kinderkamers, kinderwagens, wipstoeltjes en verzorgingsproducten tot autostoelen, tienerkamers en campingbedjes. Heel compleet en mooi gepresenteerd.

Eerder was dit filiaal gevestigd in de binnenstad van Rotterdam, maar voor een betere bereikbaarheid per auto en per openbaar vervoer is deze verhuizing een goede zet. Het filiaal is makkelijk te vinden, parkeren kan voor de deur en is gratis.

Het is echt de moeite waard een kijkje te gaan nemen bij deze bekende babywinkel om de nieuwste babyproducten te 'beleven'. Het adres van deze nieuwe babyspeciaalzaak is:

Baby en Tiener Megastore
Schinkelse baan 12
2908 LE Capelle a/d IJssel

De shop-in-shop van Koelstra vind je naast de coffee-corner op een centrale plaats in de winkel. Het vakkundige personeel kan je uitleg en een demonstratie geven van alle modellen van Koelstra.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten