maandag 3 september 2012

Kids Fashion show op Kind + Jugend beurs 2012

Jonge modellen presenteren top-merken op de Kind + Jugend beurs in Keulen.


Kind und Jugend Kids Fashion show
Op de aanstaande Kind + Jugend beurs voor professionals is er naast de presentatie van de nieuwste baby- en kindproducten door fabrikanten van over de hele wereld ook een spectaculaire Kids Fashion show.

Armani Junior, Junior Gaultier, Boss, Simonetta en Aston Martin, allemaal klinkende namen komen op de catwalk in Hall 10.1 van de aanstaande Kind + Jugend beurs in Keulen. Na het succes van vorig jaar, haalt de organisatie van de beurs samen met het bekende mode en lifestyle magazine Luna opnieuw verschillende internationale top-labels naar de Rijn.

Van 13-16 September 2012 bezoekt de internationale mode-scene weer de Kind + Jugend beurs. Drie van de vier beursdagen, telkens om 13.00 uur, presenteren kleine jonge modellen de gloednieuwe collecties lente/zomer 2013 van internationale top-merken. "Fashion had altijd al een vaste plaats in onze plannen," zei Thomas Postert, projectmanager van de Kind + Jugend beurs. "De Kids Fashion show zal ook dit jaar een publiekstrekker worden." Uwe Schroeder, redacteur van Luna, benadrukt: "Het is ons voor de tweede keer gelukt, dat we weer vijf internationale Top-Designmerken voor ons konden winnen, die samen in één show hun komende kindercollecties op de catwalk tonen."

De data van de Kids Fashion show zijn:
Donderdag 13.09, vrijdag 14.09 en zaterdag 15.09 om 13.00 uur in Hal 10.1
Moderator: Jana Ina Zarella

De combinatie van een spectaculaire Kids Fashion show en de aanwezigheid van vrijwel alle grote merken uit de hele wereld op het gebied van baby- en kindproducten, maakt de Kind + Jugend beurs de grootste en meest complete internationale vakbeurs in de wereld. The place-to-be!

Koelstra op de Kind + Jugend beurs 2012 voor professionals vind je in Hal 10.2, Gang C, Stand 061

Geen opmerkingen:

Een reactie posten