vrijdag 28 september 2012

Kinderwagen voetenzak Rody

De voetenzak Rody voor buggy en kinderwagen is verkrijgbaar in te gekke kleuren. Pimp je buggy of kinderwagen met deze warme winterkit.

Kinderwagen voetenzak Rody
Lekker genieten van de herfst en de winter tijdens een stevige wandeling met je kind. Met de voetenzak Rody in combinatie met je kinderwagen of buggy is dat een feest.

De voetenzak Rody van Koelstra bestaat uit twee delen die je met een sterke rits aan elkaar kunt vastmaken.

Het bovenste gedeelte van de voetenzak kun je zo instellen dat je kindje lekker warm en comfortabel kan genieten van een heerlijke herfst- of winterwandeling.

Laat het weer het toe, dan rits je het bovenste gedeelte van de Rody voetenzak open of je haalt het helemaal weg zodat je een comfortabele seatliner overhoudt. Dan wandel je zo het voorjaar in...

De Rody voetenzak is gemaakt van ademend en isolerend materiaal en heeft 6 sleuven voor de in hoogte verstelbare 5-puntsveiligheidgordel. Wel zo veilig. De voetenzak Rody is compatibel met alle modellen kinderwagens en buggy's van Koelstra en kan ook universeel gebruikt worden voor andere merken.

Wel leuk om te weten is dat de Rody voetenzak verpakt zit in een handige opbergtas en dat de voetenzak is voorzien van een driehoekige reflector. De kleuren stemmen exact overeen met de Binque Daily en Mambo Daily kinderwagens en de Simba T3 buggy's van Koelstra.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten