dinsdag 18 september 2012

Pink & Blue Kids Trade Fair

De Pink & Blue Kids Trade Fair is de Nederlandse vakbeurs in de baby- en kindersector.

Pink & Blue Kids Trade Fair
Eén week na de internationale Kind und Jugend beurs in Keulen organiseert de vereniging voor het baby- en kleutervak een vakbeurs in de Brabanthallen Den Bosch.

Op 23 en 24 september kunnen vakbezoekers kennis nemen van de nieuwste producten op het gebied van kindermeubelen, matrasjes, dekens, bedtextiel, kinder- en wandelwagens, buggy's, rugdragers, auto- en fietszitjes, speelgoed, babyverzorgingsartikelen en decoratieartikelen.

Dit jaar kiest de organisatie een vernieuwde indeling van de vakbeurs waarbij de stands rondom een centraal terras zijn geplaatst. Het terras wordt een meetingpoint met muziek, iets te eten en te drinken, in een relaxte sfeer.

De toegang is bedoeld voor vakbezoekers en een toegangsbewijs wordt verzonden aan alle bij de beursorganisatie ingeschreven firma's. Registratie kan ook ter plaatse op vertoon van de inschrijving bij de Kamer van Koophandel en een visitekaartje.

De toegang tot de beurs is gratis en op zondag is er kinderopvang geregeld. De openingstijden van beide beursdagen zijn van 10.00 - 18.00 uur. Adres Brabanthallen, Diezekade 2, 5222 AK, Den Bosch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten