18 augustus 2023

Dutch IT Channel Awards 2023

Het is weer die tijd van het jaar! Dutch IT Channel, de kracht achter het grootste jaarlijkse IT-netwerkevenement in Nederland, maakt met trots bekend dat de nominaties voor de Dutch IT Channel Awards 2023 nu officieel zijn geopend.

Dutch IT Channel Awards

Deze prestigieuze prijzen, uitgereikt in 24 verschillende categorieën, zetten uitmuntendheid in opvallende zakelijke cases, inspirerend leiderschap en innovatieve technologieën in de schijnwerpers. De Dutch IT Channel Awards 2023 worden mede mogelijk gemaakt door Protinus IT als Main Event Partner.

Nominaties en Kanshebbers

Distributeurs, resellers, vendoren en individuen binnen het Nederlandse IT-kanaal die buitengewone prestaties hebben geleverd, kunnen nu genomineerd worden. De nominaties zijn geopend en kunnen tot 20 oktober 2023 via de website worden ingediend.

Elke nominatie moet goed onderbouwd zijn, met duidelijke argumenten waarom de genomineerde opvalt in de IT-sector, of het nu gaat om innovatie, kracht, succes of andere bijzondere aspecten. Ook relevant bewijs kan worden ingediend ter ondersteuning van de nominatie. Na het sluiten van de nominatieperiode zal een deskundige jury de top 5 genomineerden in elke categorie selecteren, waarna de stemronde van start gaat.

Lees ook: Techgirl Anna vertelt over Cloud Computing

De Hoogste Erkenning in de ICT-branche

"Het winnen van een Dutch IT Channel Award is de ultieme erkenning binnen de Nederlandse ICT-branche," aldus Witold Kepinski, oprichter en directeur van Dutch IT Channel. "Met talloze inzendingen en een diepgaande beoordeling door onze deskundige jury, vertegenwoordigt deze prijs echt buitengewone prestaties binnen de sector. Als hoogtepunt van het nominatie- en stemproces, zal het prestigieuze Dutch IT Channel Awards-gala plaatsvinden op 14 maart 2024 in Studio21 te Hilversum. Met trots kunnen we melden dat Protinus IT opnieuw is toegewijd als Main Event Partner, en dit evenement mede mogelijk maakt."

Een Avond van Verbondenheid en Viering

Witold Kepinski benadrukt de waarde van het evenement, met de woorden: "De Dutch IT Channel Awards zijn meer dan een simpele prijsuitreiking. Het is een avond die verbinding viert, successen in de ICT-branche in de spotlight zet, en de sleutelfiguren van ons IT-landschap bijeenbrengt. Het is altijd inspirerend om te zien hoe innovatie en inzet in onze branche kunnen leiden tot uitzonderlijke prestaties. We verheugen ons erop om onze collega's uit de ICT-sector weer te verwelkomen op deze bijzondere avond."

Technologie met 'SOUL'

Frans Vertregt, Managing Director, benadrukt de betekenis van het evenement: "De Dutch IT Channel Awards vormen het ultieme IT-netwerkevenement van het jaar. We creëren een onvergetelijke avond vol topentertainment, waarbij we de opmerkelijke prestaties binnen de ICT-sector vieren. Dit jaar is extra speciaal, met ons thema 'SOUL'. We geloven dat technologie de ziel van de moderne wereld vertegenwoordigt en kijken ernaar uit om deze ziel te vieren met de meest gepassioneerde professionals uit de branche."

Vertregt vervolgt: "Er zijn nog sponsormogelijkheden en tafelplaatsen beschikbaar. Geïnteresseerde bedrijven worden aangemoedigd om contact op te nemen voor meer informatie. Het gala belooft een spectaculaire avond te worden, met een verbluffende show en een heerlijk galadiner. Zorg ervoor dat je erbij bent om te netwerken met de toonaangevende spelers in de Nederlandse IT-business. Meld je nu aan als sponsor en verzeker jezelf van de beste plekken."

De feestelijke uitreiking van de Awards is op 14 maart 2024 in Studio21 Hilversum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten