17 augustus 2023

Bugaboo B-Corp gecertificeerd

Het iconische kinderwagenmerk Bugaboo is sinds augustus 2023 B-Corp gecertificeerd.

Bugaboo B-Corporation gecertificeerd

Het van oorsprong Nederlandse Bugaboo begon meer dan 20 jaar geleden met een ware kinderwagenrevolutie en is sindsdien niet meer gestopt met innoveren.


Bekroonde kinderwagens van Bugaboo


De vaak bekroonde kinderwagens en andere oplossingen voor ouders zijn ontworpen om comfortabel, duurzaam en gebruiksvriendelijk te zijn, zodat gezinnen kunnen genieten van wat voor hen belangrijk is. Bugaboo gelooft dat het ouderschap de kracht heeft om de toekomst vorm te geven. Daarom zijn hun producten ontworpen met de huidige en toekomstige generaties in gedachten.

Push to Zero strategie


Om tegen 2035 netto nul CO2 te bereiken, omvat hun Push to Zero-strategie het gebruik van bio-gebaseerde materialen, de introductie van circulaire diensten en de implementatie van oplossingen voor hernieuwbare energie. De Bugaboo B ​​Corp-certificering zal ze ertoe aanzetten om het nog beter te doen. Deelnemen aan deze B-Corp gemeenschap van doelgerichte bedrijven is een enorme stap en ze zijn er trots op de B in Bugaboo te zetten.

Toekomstige generaties

Met de B-Corp certificering wil Bugaboo toegewijd zijn en werken aan een positieve bijdrage aan de wereld voor toekomstige generaties. Bekijk hier de B-Corp Overall B-Impact Score

Bekijk het complete Bugaboo Impact Report.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten