18 augustus 2023

Nieuwe Eriba Touring Color Editions Caravan

Nieuwe Look, Nieuwe Vibe: Eriba Touring Caravans in Kleurrijke Stijl!

Eriba Touring Color Edition

De Eriba Touring, die al sinds 1957 in productie is, heeft een frisse make-over gekregen! Deze cult-caravan schittert nu in een nieuw design met drie opvallende kleurvarianten: "Nugget Gold," "Tango Red," en "Harbour Blue." Het bekende aerodynamische model behoudt zijn klassieke vorm, maar met een modern tintje.

Retro met een Twist: De Eriba Touring Colour Editions

Trouw aan de Eriba-slogan "Everything out of the common," brengen de speciale edities "Nugget Gold," "Tango Red," en "Harbour Blue" een sprankelende retro-look naar het exterieur van de caravans. De zijwanden en voor- en achterkant van de caravans hebben een opvallende uitstraling, aangevuld met RVS bumpers, lichtmetalen velgen en een chroompakket voor een extra vleugje klasse.

Familievriendelijk en Stijlvol: Nieuwe Indelingen

De Eriba Touring-serie wordt uitgebreid met twee nieuwe indelingen, de 630 en 642. Deze ruime modellen bieden niet alleen veel opbergruimte, maar zijn ook perfect voor gezinnen dankzij een optioneel slaapdak. Met dit slaapdak kunnen ze tot wel vijf personen herbergen. De Touring 630 heeft een dwarsbed van 155 x 205 cm, terwijl de 642 een langsbed heeft van 200/210 x 205 cm. Met het optionele slaapdak wordt het slaapoppervlak uitgebreid tot 200 x 138 cm, waardoor het hele gezin comfortabel kan slapen.

Een Kleurrijk Interieur voor een Gezellige Sfeer

De kleurenpracht van de buitenkant wordt voortgezet in het interieur van de Eriba Touring caravans. Elk van de drie designwerelden wordt vergezeld door bijpassende interieurdetails. "Memphis"-bekleding in warme geeltinten past perfect bij de "Nugget Gold" editie, terwijl de rode accenten van de "Tulsa"-bekleding de elegantie van de "Tango Red" uitvoering weerspiegelen. De "Harbour Blue" editie wordt afgerond met de "Orlando" bekleding. Ook accessoires zoals luifels, handdoeken, dekens, kussens en toilettassen zijn afgestemd op de kleuren, waardoor de caravan een huiselijke en gezellige uitstraling krijgt.

Voor Elke Eriba Fan: Speciale Edities voor Elke Indeling

Voor liefhebbers van de Eriba Touring zijn er speciale edities in nieuwe kleuren beschikbaar voor elke indeling, van de compacte Eriba Touring 310 tot de ruime Touring 642. Zo is er voor ieder wat wils!

Beschikbaarheid Eriba Caravans

Benieuwd naar deze vernieuwde Eriba Touring Color Editions en de nieuwe Touring 630 en 642 layouts? Goed nieuws: ze zijn nu verkrijgbaar bij de geselecteerde dealers.

  • De cultcaravanserie Eriba Touring is nu verkrijgbaar in drie nieuwe, kleurrijke speciale edities.
  • De kleurwerelden "Nugget Gold", "Tango Red" en "Harbour Blue" combineren de populaire retrolook van de Eriba Touring met moderne kleuraccenten.
  • Daarnaast is de serie uitgebreid met twee nieuwe indelingen: de Touring 630 en 642 scoren met een royaal ruimtegevoel en compacte voertuigafmetingen.

Het merk Eriba is onderdeel van Hymer GmbH & Co. KG, bekend van Hymer caravans en campers.

Website voor meer informatie: Eriba Touring

Lees ook: Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2023

Samenvatting Eriba Touring Caravan

De Eriba Touring caravans, een iconische serie sinds 1957, hebben een nieuwe uitstraling gekregen met drie opvallende kleuropties: "Nugget Gold," "Tango Red," en "Harbour Blue," terwijl ze hun herkenbare aerodynamische ontwerp behouden. Deze speciale edities brengen een retro-look naar buiten met RVS bumpers, lichtmetalen velgen en een chroompakket. Er zijn ook twee nieuwe indelingen, de 630 en 642, met optionele slaapdaken voor gezinnen tot vijf personen.

Het kleurrijke exterieur wordt weerspiegeld in het interieur, met bijpassende bekleding en accessoires. De speciale edities zijn beschikbaar voor elke indeling, van compact tot ruim. Deze nieuwe Eriba Touring caravans zijn nu verkrijgbaar bij geselecteerde dealers. Eriba is een merk van Hymer GmbH & Co. KG, bekend van Hymer caravans en campers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten