11 augustus 2023

Nieuwe Wajer 44 onthuld in zwembad

Na de aankondiging eerder dit jaar heeft Wajer Yachts onlangs met trots hun nieuwe Wajer 44 onthuld. Niet in de Middellandse zee, maar in het zwembad van het exclusieve Hotel Le Beauvallon aan de Cote d´Azur, waar ruim 350 gasten getuige van waren.

Wajer 44

De nieuwste aanwinst werd op spectaculaire wijze onthuld door Dries Wajer zelf. De Wajer 44 biedt aanzienlijk meer volume dan de Wajer 38, maar is met 13 meter compacter dan de Wajer 55. Een ruime, open dagboot die ook geschikt is voor comfortabele overnachtingen tot twee passagiers. Connectiviteit is het sleutelwoord want dit model is volledig uitgerust voor smart boating via de Wajer Owners App. Er zijn al meer dan 25 exemplaren verkocht.


"De Wajer 44 in het zwembad krijgen

 was een hele prestatie"

- Dries Wajer, CEO Wajer Yachts

“De Wajer 44 in het zwembad krijgen was een hele prestatie, maar zoals bij de ontwikkeling van al onze jachten willen we blijven verrassen. Ik ben erg trots om de Wajer 44 aan zowel onze eigenaren als de rest van de wereld te presenteren. Een echte Wajer met haar kenmerkende strakke lijnen, tijdloze uitstraling en vernieuwend comfort.” zegt Dries Wajer, CEO van Wajer Yachts.

Wanneer design verbindt

De Wajer 44 is volledig gericht op het Smart Boating concept. De eigenaar kan via de Wajer Owners App op afstand verbinding maken met zijn Wajer 44. Bijvoorbeeld om tijdens de lunch op het strand de ankerpositie van het jacht te controleren. Ook de airconditioning en hydraulisch bedienbare zwemtrap bedien je eenvoudig via de app zodat alles klaar staat als je aan boord stapt. De connectiviteit zit niet alleen in de technische snufjes maar is ook doorgevoerd in de deck layout. De buitenbanken vormen een U-vorm waardoor de gasten aan boord gemakkelijker letterlijk met elkaar kunnen verbinden.


Over Wajer Yachts

Wajer Yachts is een Nederlands familiebedrijf, gevestigd in Friesland. Zij bouwen krachtige, luxe open dagboten tot wel 23 meter. Tijdloos design, maximaal comfort en ultieme prestaties zijn wat hun jachten onderscheidt. Alle Wajers worden geheel met de hand gebouwd op de Wajer werven in Friesland. Met een nauwgezet oog voor detail worden de jachten uitgerust met de meest innovatieve technologieën die er zijn. In combinatie met het unieke Wajer Care serviceprogramma zorgen zij voor een zorgeloze vaarervaring voor alle Wajer klanten. Wajer heeft servicevestigingen in Nederland, Frankrijk, Spanje en Amerika. De vloot bestaat momenteel uit de Wajer 37, 38, 38 S, 38 L en de Wajer 44, 55, 55 S, 55 HT en 77.

Lees hier alles over de nieuwe Wajer 44

Lees ook: Saffier SE 24 Lite Zeilboot van het Jaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten