dinsdag 9 oktober 2012

De Kinderplaneet in Tremelo - Baal

In Tremelo - Baal in België, op ongeveer 35 km afstand van Brussel, vind je wel een hele speciale planeet, namelijk De Kinderplaneet.

De KinderplaneetHier bij De Kinderplaneet zijn immers voor één keer niet de volwassenen maar de kinderen heer en meester. Ze vinden er alles wat hun hartje begeert, van de kleinste knuffel tot een volledig ingerichte kamer.

Onder één dak bevinden zich verschillende afdelingen zoals speelgoed, babyartikelen, kinderkleding en schoolspullen. Alle afdelingen zijn royaal opgezet in de winkel met een vloeroppervlak van minstens 3000 m2.

Het assortiment babyproducten gaat van kinderwagens, buggy's en kinderstoelen tot wiegen, autostoelen en babyspeelgoed. Uiteraard kunnen de klanten (online) een geboortelijst leggen bij De Kinderplaneet.

Onlangs is de De Kinderplaneet nog veel groter geworden met een flinke uitbreiding van de verkoopoppervlakte. Op de Facebook pagina van De Kinderplaneet hebben ze van de verbouwing een mooi verslag gedaan met foto's van de verschillende fases. Duurzaam aspect is dat op het dak een veld van zonnepanelen is geplaatst.

De Kinderplaneet in Tremelo - Baal is echt de moeite waard om naar toe te gaan en je te verwonderen over het verrassend grote assortiment. Uiteraard is dit de plek om Koelstra producten te bekijken, maar ook voor bijvoorbeeld babykamers, zwangerschapskleding, baby- en kinderkleding en heel veel leuke hippe hebbedingen. De bereikbaarheid is prima en er zijn voldoende parkeerplaatsen.

Het adres van De Kinderplaneet is:
Baalsebaan 283
3128 Tremelo - Baal
België

Geen opmerkingen:

Een reactie posten