maandag 1 oktober 2012

Ouders van Nu bestaat 45 jaar!

Het maandblad Ouders van Nu bestaat 45 jaar en trakteert.

Ouders van Nu viert feest
Om het feestje groots te vieren trakteert Ouders van Nu op 45 verschillende super prijzen met een gezamenlijke waarde van maar liefst E. 51.827,00

Om mee te kunnen doen moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen zoals fan worden van de Facebook pagina van Ouders van Nu en een actieformulier invullen.

Je kunt zelf je favoriete prijs uitkiezen en zo vaak meedoen als je wilt. Wil je kans maken op een complete Koelstra Binque Daily kinderwagen 5PACK kies dan code 22.


Opvallend detail is dat 25 van de 45 prijzen exclusief voor de trouwe abonnees van Ouders van Nu zijn. Dus een abonnement afsluiten heeft wel zin als je meer kans wilt maken. De win-actie loopt van 28 september tot en met 5 november 2012 en de winnaars krijgen in november 2012 bericht.

Ben je nieuwsgierig naar alle prijzen, bekijk ze dan allemaal in het extra dikke jubileumnummer van Ouders van Nu die nu in de winkels ligt (oktober 2012). Op pagina 72 vind je 2x de allernieuwste complete Binque Daily kinderwagen met reiswieg, voetenzak, miBasket én adapterset t.w.v E. 695,00!

Als je echt wilt weten hoe het zit, lees dan alles over het Ouders van Nu feestje hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten