zondag 7 oktober 2012

Officiële opening Prénatal Hearts Amersfoort

Op 11 oktober 2012 om 10.00 uur gaat Prénatal Hearts in Amersfoort officieel open.

Prenatal HeartsHet allernieuwste Shopping & Lifestyle Centrum van Nederland voor jou en jouw kindje opent op donderdag 11 oktober officieel haar deuren. Prénatal viert feest in Amersfoort Vathorst en dat laten ze weten!

Van 10.00 - 21.00 uur is er een bomvol activiteitenprogramma georganiseerd en zijn er speciale openingsaanbiedingen in de nieuwe Prénatal Hearts in Amersfoort.

Zo kun je gratis meedoen aan workshops en demonstraties, fashionadvies van stylistes krijgen en op de foto met Jokie en Jet. En alsof dat nog niet genoeg is kun je kaarten winnen voor de Efteling, een pretecho maken van De Kei, een gratis minifotoshoot maken met Koterfoto. Schminken bij Centerparcs, het MAMA diner proeven en genieten van een gratis Weleda massage of gezichtsbehandeling en nog veel meer.

Als klap op de vuurpijl ontvangen de eerste 250 klanten donderdag 11 oktober bij besteding vanaf €25,- een goed gevulde goodiebag (dus wees er snel bij)!

Prénatal is al vanaf haar oprichting partner van Koelstra en adviseert al jaar en dag zorgvuldig over onze producten. Wil je alles weten over het officiële openingsprogramma van onze partner Prénatal Hearts klik dan hier.

Het adres van Prénatal Hearts Shopping & Lifestyle centrum is:
Euroweg 100 (langs de A1 naast Ikea)
3825 HD Amersfoort Vathorst

Geen opmerkingen:

Een reactie posten