dinsdag 16 oktober 2012

Koelstra demodag bij Baby en Tiener babyspeciaalzaak Capelle

Zaterdag 20 oktober 2012 organiseert Koelstra in samenwerking met Baby & Tiener Megastore te Capelle a/d IJssel een speciale Koelstra demodag.

Binque DailyKom op een leuke manier kennis maken met de twee nieuwste kinderwagens van Koelstra: de Binque Daily en de Mambo Daily en laat je verrassen! Kom je aanstaande zaterdag 20 oktober naar Capelle voor een demo door Koelstra, dan maak je ook nog eens kans op een complete Binque Daily 5PACK naar keuze!

Meedoen is héél eenvoudig: kom naar onze shop-in-shop tijdens de demodag in het nieuwe filiaal van Baby & Tiener Megastore in Capelle, haal de kaart voor deelname, lees de voorwaarden en vertel ons waarom jij voor deze slimme complete kinderwagen gaat! Dat is alles!

Een 5PACK is een complete combi kinderwagen bestaande uit 5 delen, namelijk de wagen zelf, de reiswieg Banana, Rody voetenzak, miBasket en de adapter voor de Maxi-Cosi/miBasket.

Uiteraard kun je je ook laten informeren over de andere producten van Koelstra zoals de Simba T3 buggy en Simba T3 duo buggy, de Dino kinderstoel, het Sitset wipstoeltje en het reisbed Travelsleeper.

Je bent van harte welkom op zaterdag 20 oktober 2012 van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Baby & Tiener Megastore Capelle a/d IJssel
Schinkelse Baan 12 (langs de Hoofdweg, voorbij de McDonald's)
2908 LE Capelle a/d IJssel
Telefoon winkel: 010 - 412 44 67
Gratis parkeergelegenheid

Geen opmerkingen:

Een reactie posten