woensdag 17 oktober 2012

Babypark Kesteren. Groot Groter Grootst

Het Babypark in Kesteren was al groot maar met de nieuwbouw van een compleet nieuwe vleugel is deze babyspeciaalzaak in de Betuwe gewoonweg indrukwekkend.

Babypark Kesteren

Een verdubbeling van de presentatie-oppervlakte naar maar liefst 10.000 m2 vol met babyartikelen, maar ook met een internetcafé een loungehoek en een restaurant maken het echt een lifestyle en belevingswinkel waar je gemakkelijk een hele dag rond kunt dwalen.

Eénmaal binnen via de indrukwekkende entree kun je eindeloos rondwandelen door de shop-in-shops van de diverse merken, maar ook via thema's zoals babykamer inrichten, boxen, veiligheid en tienerkamers. Alles onder één dak in een geweldige atmosfeer met een perfect advies van het Babypark-team. Uiteraard is er ook veel zorg besteed aan het nieuwe kinderkamermerk Kids Factory waar je de mooiste opstellingen ziet van exclusieve kinderkamers en de leukste accessoires tegen komt.

Babypark heeft nu 7 vestigingen in Nederland en is op dit moment druk bezig om een nieuw filiaal te openen in Amersfoort (op de voormalige locatie van babywinkel Gardo Babysuperstore) en is van plan om begin 2013 een volgende babyspeciaalzaak te openen in Roosendaal.

Online heeft Babypark haar zaakjes goed op orde met een mooie webstore waar vrijwel alle producten ook verkrijgbaar zijn. Zelfs het idee van shop-in-shop is op de website voor een aantal merken, zoals Koelstra, doorgevoerd. Wil je online shoppen via de iPhone App van Babypark dan kan dat ook.

Babypark mag zich echt de grootste babyspeciaalzaak van Europa noemen want dat zijn ze. Wij zijn geen grotere babywinkel tegengekomen. Alle reden om trots te zijn op ons partnership vanaf dag 1 van het bestaan van Babypark en alle reden om je te adviseren om deze megastore babywinkel in Kesteren én natuurlijk onze Koelstra shop-in-shop eens een bezoek te brengen.

Het adres van Babypark Kesteren is:
Babypark & Tienerpark
Batterijenweg 19
4041 DA Kesteren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten