maandag 8 oktober 2012

Bopita kinderkamers opent eigen winkels

Bopita, bekend van baby- en kinderkamers, opent 2 Junior- en Teenstores met een enorme keus aan kinderkamers. Iedere kinderkamer is volledig ingericht in een eigen stijl en sfeer.

Bopita StoreDe eerste Bopita Store is vanaf 1 oktober jl. geopend in Oldenzaal (met 1.300 m2) op de Van Gils woonpromenade en een tweede filiaal staat op de planning voor opening op 15 oktober aanstaande in Weert.

In de Junior- en Teenstore van Bopita staan zo'n 90 verschillende junior- en tienerbedden opgesteld, van halfhoogslapers tot boomhutbedden, van compactbedden tot stapelbedden en ga zo maar door. De doelgroep van het assortiment kinder- en tienerkamers is voor kinderen in de leeftijd van van 3 tot 18 jaar.

Naast de gehele collectie junior en tiener, zoals kasten, wandmeubelen en bureau's vind je er ook hip beddengoed in allerlei stijlen in allerlei prijsklassen, stoere bureaustoelen, zitzakken, gaaf behang, leuke hebbedingen voor school en thuis én cadeau-artikelen.

In een artikel in de Tubantia lezen wij dat Hans Dingeldein (bekend bij Koelstra van de voormalige babyspeciaalzaak Dingel & Dein) de storemanager is van de eerste Bopita Junior- en Teenstore en dat het de bedoeling is dat er nog zo'n 12 stores zullen volgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten