maandag 8 oktober 2012

Dé Buddybag luiertas-verzorgingstas van Koelstra

Onderweg neem je de superhandige luiertas/verzorgingstas Buddybag van Koelstra natuurlijk mee. Pampers, een flesje, babydoekjes, extra kleding en een heerlijk hapje royaal opgeborgen in een speciale luxe tas. Of wat dacht je van een logeerpartijtje? Dé tas met veel vakjes, ritsjes en ook nog eens vochtbestendige binnenkant hang je subtiel over je schouder of aan je wagen.

Luiertas - Verzorgingstas
Baby's slimme, sterke, instelbare tas met veel opbergvakjes voor onderweg. Naast je handige wagen heb je natuurlijk je hippe babytas voor alle verzorgingsspullen voor onderweg. Lekker handig, alles bij de hand daar hou je van.

In detail uitgewerkt tot een slimme tas, met heel veel handige snufjes. Neem bijvoorbeeld het thermovak, de vochtbestendige binnenkant, het verzorgingsmatras en de naambadge. Handigheid binnen handbereik. De verzorgingstas is een 'musthave' en is verkrijgbaar in zeven hippe kleuren en een camouflage uitvoering.

De Buddybag is een accessoire van Koelstra en past exact bij de andere producten in dezelfde kleur. Mix and Match is ook leuk natuurlijk...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten