vrijdag 12 oktober 2012

Dé Simba T3 buggy van Koelstra

De Simba T3 buggy rijdt als een trein!
 

Simba buggy T3 / T4Na iedere kinderwagen komt dé Simba buggy zeggen wij wel eens. Ongeacht welke kinderwagen of wandelwagen jij gekozen hebt (Mutsy, Bugaboo, Quinny, Stokke, Easywalker, Joolz, Koelstra), een handige buggy komt altijd van pas. Zeker als deze lichtgewicht is, de beste rij-eigenschappen heeft, handig is voor shopping, voor de oppas en op vakantie, super sterk is, aan de fiets kan als je zou willen én ook nog eens heel klein op te vouwen is. Dat is de buggy die jij zoekt!

De Simba T3 buggy is al door vele papa's en mama's geprezen omdat de Simba T3 mee gaat op de fiets, mee mag tot aan de gate van de meeste vliegtuigmaatschappijen, weinig plaats inneemt in de kofferbak van de auto, zo mee gaat in het openbaar vervoer, duurzaam is, een super kwaliteit heeft, stabiel is, de juiste duwhoogte heeft én heerlijk rijdt door het Vondelpark en geschikt is voor sjezen door de Efteling!

Leuk weetje: Je kunt een meerijdplankje monteren aan de Simba T3, dus neem je zo een lifter mee.

De Simba T3 van Koelstra is de enige buggy die helemaal ingesteld kan worden van een volwaardige zitstand naar een compleet vlakke slaapstand. En dan bedoelen wij dus ook: getest én goedgekeurd volgens de Europese EN 1888 norm voor productveiligheid. De ingebouwde veiligheid voor jou en je kindje. Dat is verantwoordelijkheid nemen.

Het lichtgewicht high performance aluminium frame heeft zijn diensten al bewezen. De sterke stoffering en de instelbare 5-puntsveiligheidsgordel, de zwenkwielen met vering en zelfreinigende lagers, de complete uitrusting met gesegmenteerde zonnekap, boodschappenmand, de draagfunctie, het automatische slot en de éénhandbediening maken de Koelstra Simba T3 jouw perfecte reisgenoot. De beste buggy die er is!

Jouw kindje rijdt voortaan beslist als een trein met de Simba T3 buggy van Koelstra.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten