22 augustus 2023

Saffier SE 24 Lite Zeilboot van het Jaar

De Saffier 24 Lite is genomineerd voor de Boot van het Jaar verkiezingen 2023 van de Hiswa te Water in de categorie zeilboten.

Saffier SE 24 Lite Winnaar zeilboot van het jaar

De Hiswa te Water, die dit jaar gehouden wordt van 30 augustus tot en met 3 september in de Batavia Haven van Lelystad, organiseert de Boot van het Jaar verkiezing. Een vakjury beoordeelt alle inzendingen van watersport gerelateerde bedrijven die nieuwe modellen en innovaties hebben voorgedragen voor deze awards.

De winnaars in de verschillende categorieën worden bekendgemaakt tijdens het evenement. In de categorie zeilboten is de Saffier SE 24 Lite genomineerd en komt in aanmerking voor deze felbegeerde innovatieprijs.


Een paar highlights van de Saffier 24 Lite

  • Dagzeiler / Daysailer
  • Elektrische aandrijving, 24/7 opgeladen door zonnepanelen
  • Supersnel optuigen en aftuigen
  • Gemakkelijk trailerbaar met 1 enkel hijspunt
  • Ultieme zeilervaring, single handed, zowel met familie als racen
  • Gemaakt van glasvezel versterkt polyester

1 opmerking:

  1. Zojuist is bekend geworden dat de Saffier 24 Lite Boot van het Jaar 2023 is geworden in de categorie zeiljachten. Geert Dijks (directeur Hiswa-Recron) zei er op LinkedIn het volgende over: Net terug van de feestelijke bekendmaking en uitreiking van de Boot van het Jaar met categorie Zeiljacht, Motorjacht en Sloep /Tender op de Hiswa te Water Bataviahaven Lelystad die morgen open gaat voor publiek. De winnaars zijn de Saffier SE 24 lite Saffier Yachts, Super Lauwersmeer SLX 45 en de J28 van Jachtwerf de Jong Joure.

    Gerard Dykstra Naval Architects kreeg de Oeuvreprijs voor zijn enorme track record.

    Kom en bewonder de genomineerden, de winnaars en alle andere 400 pleziervaartuigen. Aldus Geert Dijks.

    BeantwoordenVerwijderen