29 september 2023

Kamera Express beste winkelketen van België

Op donderdag 28 september werd aangekondigd dat Kamera Express is uitgeroepen tot beste winkelketen van België binnen de categorie 'Consumentenelektronica' bij de Retailer of the Year-verkiezing.

Kamera Express beste winkelketen België en Nederland.

Ben Cornelisse, CEO van Kamera Express, deelt zijn trots en dankbaarheid over de recente overwinning van de prijs 'Beste Winkelketen Consumentenelektronica van België'. De prijsuitreiking vond plaats op donderdag 28 september 2023. Cornelisse benadrukt het belang van deze erkenning en de waardering van hun klanten die eruit spreekt. Hij beschouwt het als een eer om deze nieuwe prijs aan hun groeiende prijzenkast toe te voegen.

Dubbele Triomf: Retailer of the Year in Nederland en België

Een week eerder, op donderdag 21 september, was er nog een reden tot feest voor Kamera Express, aangezien ze de prestigieuze 'Retailer of the Year Award' wonnen als de beste winkelketen in Nederland. Ben Cornelisse reflecteert op deze bijzondere prestatie en benadrukt hoe overweldigend het is om deze eer zowel in Nederland als België te ontvangen. Hij ziet het als de bekroning van hun toewijding aan uitmuntendheid in klantenservice en een beloning voor hun voortdurende inspanningen om de klantbeleving te optimaliseren.

Specialist met eigen winkels en webshops

Kamera Express staat bekend als dé specialist op het gebied van fotografie en videografie en heeft een heldere missie: de beste ondersteuning bieden aan zowel de gepassioneerde beeldmaker als de professionele gebruiker, ongeacht het terrein waarop ze actief zijn. Ze tracht haar klanten te inspireren door middel van creatieve content, evenementen, workshops en (online) cursussen, allemaal toegankelijk via de Kamera Express Academy. Met een uitgebreid assortiment, aantrekkelijke prijzen en deskundig advies streeft Kamera Express naar topkwaliteit. Daarnaast voorziet Kamera Express in diverse aanvullende diensten, zoals het verhuren van foto- en videomateriaal, de productie van fotoafdrukken, fotoboeken en wanddecoratie, digitalisering van media en de mogelijkheid tot apparatuurverhuur.

Kamera Express heeft momenteel negen vestigingen in België, dertien in Nederland, tien in Duitsland en twee in Luxemburg. Bovendien heeft Kamera Express webshops voor klanten in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Oostenrijk, Spanje en Italië.

Lees ook: Drie nieuwe Coolblue winkels in België 

Samenvatting Kamera Express beste winkelketen

Kamera Express is bekroond als de beste winkelketen in België in de categorie 'Consumentenelektronica' tijdens de Retailer of the Year-verkiezing. CEO Ben Cornelisse is trots op deze erkenning en benadrukt de waardering van hun klanten. Een week eerder won Kamera Express ook de prestigieuze 'Retailer of the Year Award' in Nederland, wat een dubbele triomf markeert. De winkelketen staat bekend als een specialist in fotografie en videografie, biedt een uitgebreid assortiment en streeft naar topkwaliteit, met extra diensten zoals verhuur van foto- en videomateriaal. Kamera Express heeft vestigingen in meerdere landen en webshops voor diverse Europese markten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten