27 september 2023

Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2023

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is het grootste kampeerevenement van Nederland gehouden in de Jaarbeurs Utrecht.

Kampeer en Caravan beurs

Van 4 tot en met 8 oktober is er naast een vol programma met activiteiten op 4 oktober het eerste Duurzaamheidscongres van de Kampeerbranche.

Dit congres is een initiatief van ANWB, BOVAG, HISWA-RECRON, Kampeer & Caravan Industrie, Kampeer & Caravan Jaarbeurs en NKC. Deze organisaties nodigen je uit daarbij aanwezig te zijn. Het programma op 4 oktober zal er als volgt uitzien:

17:30 ontvangst en buffet

18:30 opening door Dagvoorzitter Rens de Jong en MKB-voorzitter Jacco Vonhof

21:00 afsluiting

Het congres vindt plaats in het Auditorium van Jaarbeurs Utrecht in een zaal van het Media Plaza.

Onder leiding van dagvoorzitter Rens de Jong spreken vertegenwoordigers van de branche over de behoefte aan en noodzaak tot verduurzamen van de kampeersector. Tijdens het congres worden de resultaten bekendgemaakt van een onderzoek onder kampeerders over de bereidheid om te vergroenen. Ook worden voor het eerst de Duurzame Kampeerawards uitgereikt.

Lees ook: VTwonen  en Design beurs Amsterdam

De hele keten, vertegenwoordigd door de ANWB, BOVAG, HISWA-RECRON, Kampeer & Caravan Industrie (KCI), Kampeer & Caravan Jaarbeurs (KCJ) en NKC organiseren gezamenlijk  de duurzame KampeerAwards en het duurzaamheidscongres Kampeerbranche op 4 oktober in Jaarbeurs Utrecht en is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in de kampeerbranche zoals fabrikanten, dealers, ondernemers, politici en kampeerlocaties.

De eerst volgende editie van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs is van 2 - 6 oktober 2024 in de Jaarbeurs Utrecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten